2777
2789
عنوان

حاجت

115 بازدید | 17 پست

دعا کنید من آرزوم برسم اگه من به آرزوم برسم همتون منظورم کل نی نی سایتیا ناهار دعوت میکنم 😁

پس هر جور شده دعا کنید به آرزوم برسم

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

صلوات نذر شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو کن 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات سرنماز دعا میکنم.ایشالله ک ب خواستت ب حق فاطمه زهرا برسی.منن دعا کن خیلی گرفتارم

چشم انشالا همه چی درست میشه 

ایشالا میرسی .ازخدا بخواه واسه اون هرچیزی ممکنه 

❤انشالا تو هم به همه خواسته هات برسم 

حاجت رواشی به حق علی و اولاد علی استاتر گلم

من ناهار نمیخوام

جاش برام دعا کن انشاالله تا قبل تولدم بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
حاجت رواشی به حق علی و اولاد علی استاتر گلم من ناهار نمیخوام جاش برام دعا کن انشاالله تا قبل تولدم ...

انشالا به خواسته ات میرسی 💗

ای جون احمدوندی هستی😍 انشاالله برسی به حاجتت پروفتو دیدم عشق کردم اصن😂❤فک نمیکردم یه احمدوندی تو ...

خیلی شدیدا احمدوندیم 

خیلی روش تعصب خاصی دارم 

انشالا هر کی خواسته داره بهش برسه

سلام قبلا حاجت گرفتن یا بعدش بفرستیم صلوات رو؟ شما چی نذرشون کردیب؟؟

هر چی دوست داری نذر کن . بزن توی گوگل . این دو تا شهید خیلی حاجت دادن و میدن . اصلا معروفن به حاجت دادن . من یه دور تسبیح صلوات نذر کردم . امروز تاپیک یکی از نی نی سایتی ها رو دیدم که اسکرین شات هایی که نی نی سایتی ها از این دو شهید حاجت گرفته بودن سال ۹۸ تاپیک کرده بود . 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.