2777
2789
عنوان

زبان

43 بازدید | 6 پست

واسه قوي كردن زبان چي بخونم؟

چه كتابي؟

ميخوام يكم زبانمو قوي كنم بعد برم سراغ  كلاس تافل

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

لایک لطفا

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه البته به من كتاب ٥٠٤ رو معرفي كردن

ممنون 

بله اون کتاب خوبه ولی من شنیدم دارای لغت هایی هست که زیاد به درد صحبت کردن  نمیخوره

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
ممنون  بله اون کتاب خوبه ولی من شنیدم دارای لغت هایی هست که زیاد به درد صحبت کردن  نمیخور ...

عه واقعا🥲يني مناسب نيس؟

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

عه واقعا🥲يني مناسب نيس؟

من اینجور شنیدم این کتاب برای خیلیی پیشرفته هاست که میخوان خیلی بدونن ..بازم انتخاب با شماس شاید من درست نگم