2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مهرشهرم اما برام مهم نیست کجای کرج باشه هرجایی باشه فقط کارش خوب و تمیز باشه

منم خیلی حساس بودم تو ارایش و..

توعقدم یجا رفتم ب دلم ننشست ، کرم روصورتم دون دون بود ،رژم بهم نمیومد و.. حس میکردم کله گنده شدم🤣 .

ولی تو عروسیم تو گوهردشت یجارفتم قیمتشم مناسب بود ، ازنظدم عالی بودش ، من چهرمو دوس داشتم .

این ایدی اینستاشه ، نمونه کاراشو ببین دوس داشتی بروپیشش .

pegah_khamooshi

منم خیلی حساس بودم تو ارایش و.. توعقدم یجا رفتم ب دلم ننشست ، کرم روصورتم دون دون بود ،رژم بهم نمیو ...

آخ منم از همون چیزا میترسم دیگه 

مرسی عزیزم ک تجربتو گفتی

من خودم میکاپ بلدم اما دوست دارم برم ارایشگاه برای مراسم عقدم وگرنه عقدو خودم انجام میدادم عروسیو میرفتم سالن واسه همین خیلی حساسم رو میکاپ و موهام🥺

آخ منم از همون چیزا میترسم دیگه  مرسی عزیزم ک تجربتو گفتی من خودم میکاپ بلدم اما دوست دارم بر ...

من خیلییییی باوسواس انتخاب کردم ارایشگاه عقدمو ، ولی خب نتیجه عکس داد  ،زیاد جالب نبود .

همه نمونه کارا با فتوشاپ و.. هستن اکثرجاها چون عکاسی میشن و..

ولی اینجایی ک میگم چهرمو دوس داشتم ارایشم تمیز بود ،دون دون نبود ، واینکه خیلیییی برام وقت گذاشت ، واقعا باسلیقه وهنرمند بود ، وعاشق کارش

من خیلییییی باوسواس انتخاب کردم ارایشگاه عقدمو ، ولی خب نتیجه عکس داد  ،زیاد جالب نبود . همه ن ...

منم شوهرم خیلی حساسه عجیبه برام معمولا مردا اصلا توجه نمیکنن به خیلی چیزا این حالا از بس دقت میکنه و نظر میده دیگ کلافه میشه ادم یبار فقط سه بار لنزمو عوض کردم اخرم دعوام شد باهاش نرفتم‌ ولی بین سالنا زیادی که رفتم بنظرم تو کرج اگر سالن میرید برید فقط سالن حلی رز اونم فقط کار میکاپ و شینیون عالیه 

درود دوستان... آرایشگاه هرمینه در سوم گوهردشت خیلی کارش خوبه... میکاپ و شینیون شیک... 

مد روز، مناسب با چهره و لباس، اخلاقشون خیلی خوبه و واقعا راضی بودیم... 

صورتمون رو بعد از مراسم به زور شستیم... 

موادشون واقعا با کیفیت بود و اصلا احساس سنگینی نداشتیم.... 

تیمشون حرفه ای بود و خود شهلاجون هم از میکاپ آرتیست های حرفه ای و خیلی با حوصله و مهربونه....

شماره تماس...

02634487746

09122632495

کرج، گوهردشت، سوم شرقی، ساختمان تندیس، طبقه 3 واحد 9