2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری بعد مرخصی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3973 بازدید | 43 پست
عزیزم بعد اینکه مرخصی زایمانم تموم شد یه نامه عدم نیاز از طرف شرکت گرفتم کل مدارکم رو بردم تو دفاتر ...

عزیزم مامور بیمه نمیومد؟؟  من یه روز اومده خونه نبودم بیرون بودم بهم گفت اگه یه بار دیگه بیام نباشی حذفت میکنم

آخه مگه میشه آدم از خونه بیرون نره سفر نره بازار نره😑

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نامه عدم نیاز گرفتم اقدام کردم برای بیمه بیکاری هنوز برقرار نشده اما کاراشو انجام دادم سخت ...

بیمه بیکاری خیلی بهتره چون پیش بچه ت میمونی،فقط من برام سواله که باید از کارفرما شکایت کنم یا نیازی نیست؟چون من از چند تا سایت دیدم زده بود اول باید از کارفرما شکایت کنم

نیازی به شکایت از کارفرما نبود؟

نه اگر به کار نگرفته اصلا شما رو شکایت کن

منو با تقشه و فریب سه ماه به کار گرفتن بعد از سه ماه قراردادم رو تمدید نکردن 

تو اگر از اولش گفتن نیا شکایت کن حتمااا

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بیمه بیکاری خیلی بهتره چون پیش بچه ت میمونی،فقط من برام سواله که باید از کارفرما شکایت کنم یا نیازی ...

اگر روز بعد از اتمام مرخصی زایمان تو رو به کار نگیرن باید شکایت کنی تا روالش انجام بشه

منو سه ماه با کلک و فریب به کار گرفتن بعد نامه تعدیل و عدم نیاز دادن بهم دیگه شکایت نمیتونستم بکنم با نامه برای بیمه بیکاری اقدام کردم

اما اگر تو رو خودشون نمیخوان حتی یه روز هم به ماز نگرفتنت برو شکایت کن اما اگر خودت نمیخواهی به خاطر بچت بری باید یکی دو ماه حتمااا کار کنی بعد بهشون بگی نامه عدم نیاز بهت بدن تا بیمه بیکاری, بهت تعلق بگیره وگرنه اگر کارفرما باهات قرارداد ببنده نمیتونی استفاده کنی

عزیزم من نامه عدم نیاز گرفتم اقدام کردم برای بیمه بیکاری هنوز برقرار نشده اما کاراشو انجام دادم سخت ...

سلام میشه بگید چقدر حقوق براتون در نظر گرفتن؟من برای مرخصیم ۶۲۰۰دادن الان ی هفته دیگه مرخص زایمانم تموم میشه بنطرتون چقد حقوق بیمه بیکاری میدن

سلام میشه بگید چقدر حقوق براتون در نظر گرفتن؟من برای مرخصیم ۶۲۰۰دادن الان ی هفته دیگه مرخص زایمانم ت ...

به من هفت و خرده ای تعلق گرفته

بستگی به حقوق و پرزاختی بیمه شما داره

اگر بلافاصله بعد از مرخصی زایمان بهم نامه عدم نیاز بدن میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟

اره 

اگر بلافاصله بعد از مرخصی زایمان بهم نامه عدم نیاز بدن میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟

ولی باید ازشون شکایت هم بکنی

چرا؟اخه وقتی نامه عدم نیاز میدن دیگه چه دلیلی به شکایت هست؟

چون باید بعد از مرخصی زایمان حتی شده به مدت کوتاه نیرو رو به کار بگیرن

چون اخراجش خلافه بعد از مرخصی زایمان