2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری بعد مرخصی زایمان

3973 بازدید | 43 پست

سلام دوستان کسی بوده جدیدا بعد مرخصی زایمان بیمه بیکاری گرفته باشه؟مراحل اداریش چطوری بوده تونستین بگیرین؟

من خودم با بچه نتونستم برم همسرم رفته تامین اجتماعی گفتن برو کاریابی اونجام رفته گفتن برید دفتر پیشخوان اومدم گوکل سرچ زدم ثبت نام اینترنتی بود احراز هویت انجام دادم هزینشم پرداخت کردم گفت پیامک میاد ولی یه روز گذشت هنوز نیوده کسی شرایط مثل منو داشته چیکار کردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من الان توی مرخصی زایمانم ولی بعدش بخاطر بچه اذیت میشه نمیخام برم. دو تا بچه دارم یکیش میره کلاس ...

آره خیلی سخت میشه 

تو بچه‌ اولی چیکار کردی؟

اون موقع سرکار نمی‌رفتم 😛

آهان میگم.

قبلاً میگفتن بعد اتمام مرخصی زایمان باید برگردی یه دو سه ماه بیمه رد بشه بعد اقدام کنی نمیدونم الانم به این صورت هست یا نه؟ 

چند ماهت مونده تموم بشه؟

چند سال سابقه کار داری؟ 

من تازه بچم دو ماهشه 

خدا حفظش کنه ولی میگن بلافاصله هم میشه گرفت.

شما خصوصی هستی یا دولتی؟

منم از سال ۹۶ کارشناس یه شرکت خصوصی بودم منم بگن مجبورم به‌شرکت بگم دو سه ماه برام بیمه رد کنه با هزینه خودم

من. نشنیدم این رو. ولی مجبور بشم میرم 😥. منم 4 سال گلم 

اگه اونطوری هم باشه نیاز نیست بری فقط کافیه بعد مرخصی زایمان دو سه‌ماه از طرف کارفرما بیمه ات رد بشه