2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری بعد مرخصی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3973 بازدید | 43 پست
خدا حفظش کنه ولی میگن بلافاصله هم میشه گرفت. شما خصوصی هستی یا دولتی؟ منم از سال ۹۶ کارشناس یه شرک ...

مرسی گلم. همچنین فنچ شما همیشه صحيح سالم باشه. من خصوصی بود. آره دیگه اینقد زندگی سخت شده بخاطر پول مجبوریم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.عزیزم میشه راهنماییم کنی چه جوری بیمه بیکاری بعد مرخصی زایمان گرفتی

عزیزم بعد اینکه مرخصی زایمانم تموم شد یه نامه عدم نیاز از طرف شرکت گرفتم کل مدارکم رو بردم تو دفاتر پیشخوان اونجا بارگذاری کردن بعد پیامک تایید اومد برام بعدش هر ماه حقوق پرداخت میکردن

من سال ۱۴۰۰ گرفتم کرونا بود کلا سیستمی بود

عزیزم بعد اینکه مرخصی زایمانم تموم شد یه نامه عدم نیاز از طرف شرکت گرفتم کل مدارکم رو بردم تو دفاتر ...

سلام خوبی؟  من این ماه مرخصی زایمانم تموم میشه اما از برخورد کارفرما قبل از زایمان و عدم پرداخت حقوق ماه اخرم متوجه شدم دیگه نمیخوان منو به کار بگیزن نیروی جایگزین اقوام خودشون رو اوردن میخوام بدونم میتونم ازشون شکایت کنم؟  ایا باید برگشت به کار بزنن برام یا میتونن بگن نیا؟؟  چون قراردادم اسفند تموم شد منم زایمان اخر اسفند بود

بیمه بیکاری چه جوری گرفتین؟  راحت دادن؟  مبلغش چه جوری محاسبه میشه؟؟  خدا لعنت کنه کارفرمایی که نیرو رو بعد از زایمان اخراج میکنه امیدوارم آه بچم دامنشون بگیره😔😔😔

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
سلام خوبی؟  من این ماه مرخصی زایمانم تموم میشه اما از برخورد کارفرما قبل از زایمان و عدم پرداخت ...

سلام

منم الان مرخصی تموم شده از تلفن گویا ۱۴۲۰ مشاوره گرفتم گفت فقط قرارداد و نامه عدم نیاز رو تو سامانه  prkar بارگذاری کن

امیدوارم درست بشه

شمام امتحان کن

سلام منم الان مرخصی تموم شده از تلفن گویا ۱۴۲۰ مشاوره گرفتم گفت فقط قرارداد و نامه عدم نیاز رو تو س ...

سلام برای بیمه بیکاریع

اره منم میخوام بیمه بیکاری استفاده کنم کنار بچم باشم ارزش داره تا ادم برای یه همچین بی لیاقتایی بخواد کار کنه خدا خودش روزی رسونه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

دخترا اومدم جواب بدم

من خیلی راحت تونستم بیمه بیکاری بگیرم البته دیگه بیمم تموم شد.

مدارک رو بردم دفتر پیشخوان خودشون بارگذاری کردن برام پیامک اومد و مبلغش مشخص شد  ماه به ماه پرداخت شد 

گفتم بگم اینجا شاید بدرد کسی بخوره

راستی بیمه هم نرفتم فقط دفتر پیش خوان رفتم مدرک تحصیلی و نامه عدم نیاز کارفرما و کارت ملی اینا رو بارگذاری کردم همین‌

دخترا اومدم جواب بدم من خیلی راحت تونستم بیمه بیکاری بگیرم البته دیگه بیمم تموم شد. مدارک رو بردم ...

ببخشید دو تا سوال بعد از مرخصی زایمان میشه یا باید چند ماه باید  ازش گذشته باشه؟

بعد قرارداد تموم نشده باز هم بین قرارداد شرکت عدم نیاز میده یا نه باید قرارداد  با شرکت تموم شده باشه؟

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
دخترا اومدم جواب بدم من خیلی راحت تونستم بیمه بیکاری بگیرم البته دیگه بیمم تموم شد. مدارک رو بردم ...

ببخشید عزیزم به جز نامه عدم نیاز آخرین قرارداد هم لازمه‌؟ و اینکه تاریخ اخرین قرارداد باید کی باشه ؟ من اردیبهشت زایمان کردم بهمن تموم شده مرخصی زایمان م الان می‌خوام از شرکت نامه عدم نیاز و قرارداد بگیرم. تاریخ اخرین قرارداد م باید کی باشه؟ تا وسطای مرخصی زایمان باشه کافیه یا تا مثلا همین بهمن باید باشه؟ یک دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام،شما تونستی بگیری،من شرایط شما رو دارم لطفا راهنمایی کنید

عزیزم من نامه عدم نیاز گرفتم اقدام کردم برای بیمه بیکاری هنوز برقرار نشده اما کاراشو انجام دادم سخت نبود مراحلش و دو سال بهم تعلق گرفت البته سابقه بیمم بالا بود تا سال 1405 بهم تعلق گرفت بسیار راضیم اولش ناراحت بودم اما الان دیگه نه میگم بدرک راحت تو خونه بچه رو بزرگ میکنم 

ببخشید عزیزم به جز نامه عدم نیاز آخرین قرارداد هم لازمه‌؟ و اینکه تاریخ اخرین قرارداد باید کی باشه ؟ ...

نامه عدم نیاز و تاریخ قراردادت دقیقا باید تا روز قبل از اخراجت باشه یعنی تا اخرین روزی باید از روز بعدش سروع به کار میکردی