2777
2789
عنوان

افسردگی چجوریه؟ 😔

277 بازدید | 39 پست

من احساس میکنم افسردگی گرفتم، مخصوصا از اول سال به اینور حسابی وضعیت روحیم خرابه

از ماه پیش دیگه رسما حالم بدتر شده؛ بعد سه سااال باردار شدم که سقط شد... دیگه بریدمممم

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹

الان اکثرمون افسرده ایم‌.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی اینه که هیچی تو این دنیا خوشحالت نمیکنه همیشه خسته ای حوصله خودتو نداری هیچ حرفی از هیچکسی ازارت نمیده هیچی برات مهم نیست فقط میخوای تو حال خودت باشی

دقیقا مث حال الان من 

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖

منم افسردگی دارم رفتم دکتر دارم دارو مصرف میکنم صما چندسالتونه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

فکرهای منفی،بیحالی،از جمع گریزون،کم اشتها شدن،کاهش وزن،کم خوابی یا پرخوابی،در موارد حاد توهم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

از صب تا شب ی گوشه بشینی گریه کنی و بعدش چن دقیقه اروم فکر کنی  و دوباره ساعت ها شروع ب گریه کنی شبا وقتی میخوای بخوابی با چشمای گریون وسط گریه های ساکتت خوابت بببره و نصف شبا با گریه حاصل از کابوست از خواب بیدار شی

و بعد چن وقت زندگی تکراری ام  کارت ب خودکشی برسه😆🙃💔

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
عزیزم میشه علائمتو بگی ؟

خیلی کلافه و نا اروم‌بودم ی لحظه حالم خوب بود و شاد بودم ی لحظه غمگین ی لحظه شوهرم و دوس داشتم س لحظه متنفر بودم.تنبلیم میشه کارای خونه رد بکنم همیشه خستم

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤