2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عع؟ چجوری شرایطش گلم

یه دوره کلاس یه هفته ای بود بعدشم امتحانش تهران دادم بعد دفتر کار میگیری و شروع میکنی ولی باید خیلی زبون بریزی و پول داشته باشی قسطی بزنی چون بیمه های ایران و آسیا خیلی قوی اند 

یه دوره کلاس یه هفته ای بود بعدشم امتحانش تهران دادم بعد دفتر کار میگیری و شروع میکنی ولی باید خیلی ...

امتحانش تهرانه فقط ، خود اون شهری ک میخوای دفتر بزنی ،نمیشه امتحان داد ؟ ویک هفته رو کلاس رفت

امتحانش تهرانه فقط ، خود اون شهری ک میخوای دفتر بزنی ،نمیشه امتحان داد ؟ ویک هفته رو کلاس رفت

گآهی همون شهر هم میگیرن ولی اکثرا تهرانه چون بیمه مرکزی میگیره. من دوبار برا دوتا بیمه امتحان دادم ولی دومی  متاسفانه رئیس شعبه رئیس بیمه قبلیم بود که باهاش دعوام شد و آدم نبود

بیمه مرکزی  ایسیا توهمون شهر ی ک هستم ،امتحان نمیگیره؟

سلام
زیارتی هستم
نماینده بیمه آسیا

الان هم کلاسها مجازیه و هم آزمونها آنلاینه پس فرق نمی کنه تهران باشی یا حتی داخل روستا و مهم داشتن اینترنته

شما و یا دیگر کاربران اگر اطلاعات بیشتری خواستید واتس اپی یا تماس در خدمتتون هستم

واتس اپ:
09335538110

تماس:

09124492015

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما