atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان پاستای نیمه آماده کیا درست کردن؟ 138 بازدید | 4 پست ۱۴۵ گرمیه برای دو نفر کافیه؟داخلش چیزای دیگه مثل سیب زمینی و سویا و ایناهم میریزین؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1400/04/09 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوجوان عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 4193 یه بسته کامل برا دونفر کافیه نه فقط ماکارونی طعم دار شده است
saranazzz عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 14989 من همیشه درست میکنم توش پنیر پیتزار میریزم یکم دیگه هیچی دونفرو برای یه وعده غذایی کامل سیر نمیکنه قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 یه بسته کامل برا دونفر کافیه نه فقط ماکارونی طعم دار شده است بسته کاملش ۱۴۵ گرمه پس کافیه برای دونفر؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 من همیشه درست میکنم توش پنیر پیتزار میریزم یکم دیگه هیچی دونفرو برای یه وعده غذایی کام ... اها ممنونم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤