2777
2789
عنوان

راه حل رفع تعریق زیاد --برای زیربغل

16756 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام

خواستم برای کسایی که خیلی عرق میکنن و واقعا خسته شدن و کلافه از عرق زیربغل یه راه حل مناسب بدم.مخصوصا که الان میگن مام زیربغل زدن باعث سرطان میشه.

یک عدد لیمو ترش رو در یک لیوان اب بچکونید...محلول رو داخل ظرف اسپری شونده بریزید و به زیر بغل اسپری کنید.و یا حتی نقاطی که عرق میکنه.دیگه عرق نمیکنید.بوی بدعرق هم از بین میره.امتحان کنید.

من کف دست و پام خیلی عرق میکنن یعنی بزنم جواب میده؟

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب لیمو درمان طبیعی موثر برای بوی بدن است که می تواند به تنهایی یا در ترکیب با سایر مواد استفاده شود.

تعدادی از راه هایی وجود دارد که می توانید از لیمو برای حذف بوی بدن استفاده کنید.

لیمو تازه را به دو قسمت تقسیم کنید.
آب لیمو را خارج کنید.
یک پنبه را در آب لیمو خیس کنید و آن را در زیر آرنج ها و دیگر مناطق چرب بدن قرار بمالید.
اجازه دهید تا آب لیمو به خودی خود خشک شود.
سپس دوش بگیرید.
این روند را دو بار در روز تکرار کنید.
نکته: کسانی که دارای پوست بسیار حساس هستند نباید آب لیمو بدون آب را مستقیما بر روی پوست استفاده کنند. بهتر است آن را با مقادیر مساوی از آب رقیق کنید.

آب لیمو را بیرون آورید.
آن را با یک فنجان آب مخلوط کنید.
مخلوط را در یک بطری اسپری بریزید.
از آن به عنوان یک جایگزین برای دئودورانت ها استفاده کنید و هر وقت که لازم باشد آن را به زیر اندام خود اعمال کنید.
توجه: شما همچنین می توانید مخلوط آب لیمو و لیمو را برای اسپری استفاده کنید.

لیمو تازه را به دو قسمت تقسیم کنید
نیمی از لیمو را بردارید و آن را در محل عرق خود قرار دهید.
لیمو را در حالی که مالش می دهید فشار دهید تا آب از لیمو خارج شود.
صبر کنید تا آب آن خشک شود.
خود را با آب بشویید.
هر روز آن را تکرار کنید.
توجه: این روش کمک می کند تا تمام خاک، ناخالصی ها و سلول های پوست مرده را از پوست خود حذف کنید.

ببخشید عزیزم نمیسوزه؟ بعد حمام باید بزنیم؟  اتفاقا منم دبروز تاپیک زدم وراه حل خواستم. ممنونم.& ...

اگر با اب حل بشه خیلی کم میسوزه که ارزششو داره چون بعدش اصلا زیربغل عرق نمیکنه.ولیس اخر خود لیمو رو بزنی و بتونی کمی سوزششو تحمل کنی عالیه

بله عزیزم.من ضررشو نمیدونم اما ۲ ساله استفاده میکنم و راضیم واقعا

واقعا عرق تون کم شده؟ ممنونم ازت عزیزم... میرم بخرم. چون برا من شده ی معضل روم نمیشه ی لباس خیلی روشن یا خیلی تیره بپوشم سریع معذرت میخوام شوره میزنه. البته الان هم اب لیمو طبیعی تو خونه داشتم انجام دادم ببینم اثر داره یانه. یکم سوزوند چون از حمام  هم امدم. 

بله عزیزم.من ضررشو نمیدونم اما ۲ ساله استفاده میکنم و راضیم واقعا

عزیزم تو موادی که تو کرم استفاده شده المنییوم هم هست؟ بیزحمت نگاه میکنی. ممنونم... چون همین آلومینیوم ضرر داره. که متاسفانه تو بیشتر ضد تعریق ها هست.