2777
2789
عنوان

ریزش موو

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 54 پست
شما باید روزی دوازده عدد بادوم بو نداده بخوری شیر بادوم  خیلی خوبه موهات ضعیف شده

مرسی بابت راهنماییتون ❤️🤞🏻🙂

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺
چیزای خون ساز بخور جگر گوسفند بعد پریودی بخور کبابی باشه بهتر فقط نسوزون آبدار بردار 

میخورم. شیره یانگور و خرما رو میگن خیلی خوبه... والا صبحونه رو مامانم یه جور میده بهم که تا شب گشنه نمیشم. اول شیره ی انگور و خرما و ارده رو قاطی میکنه میگه بخور بعد یه کاشه اش عدس میریزه میگه بخور بعد ویتامینامو میده میگه بخور یکم میگذره جگر کباب میکنه میاره... ولی بااینکه این کارارو میکنه دو روز پیش شب با بابام دعوا کردم از جام پا شدم چشام سیاهی رفت از حال رفتم... حالم خیلی بده... میترسم خوب نشم...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نرفتم ولی میدونم کم خونم تنبلی تخمدان هم دارم 🙄🤞🏻

ازمایش که دادممیخوام اون خانوم شاسخول بهم گفت یه کوچولو تنبلی تخمدان داری نشستم انقدررر گریه کردددمممم گفتم ای خدااا اخه من میخوام 4قلو بچه دار بشمم چرا تنبلی تخمدان دارمممم   بعد که دکتر گفت هیچ مشکلی نداری گریم قطع شد

ازمایش که دادممیخوام اون خانوم شاسخول بهم گفت یه کوچولو تنبلی تخمدان داری نشستم انقدررر گریه ک ...

من نرفتم دکتر خودم حدس میزنم 🤦😁 آقا من عاشق دو قلوهم هر جور تو تونستی چهار قولوو بیاری ب منم بگو😅❤️

میخورم. شیره یانگور و خرما رو میگن خیلی خوبه... والا صبحونه رو مامانم یه جور میده بهم که تا شب ...

ن اینطوری نباید بخوری درست اینا خون سازه اما مانع جذب آهن هم میشن تو باید فاصله وعده رو رعایت کنی صبح زود بیدار شو مثلاا ۸ نهایت ۹ صبحانه شیره ها رو بخور برای ناهار پروتئین بدون ماست چون ماست سردی شامم مقلا ساعت دو باشه عصر اش عدسی  شب جگر کبابی آبدار مکمل ها رو ی ساعت بعد شام بخور 

من نرفتم دکتر خودم حدس میزنم 🤦😁 آقا من عاشق دو قلوهم هر جور تو تونستی چهار قولوو بیاری ب منم بگو😅 ...

هرجور؟؟  زمانه جوری شده که همه چی ممکنه یعنی غیر ممکنی در کار نیس. ای یو ای  بچه هارو میزارن تو شکمت...  

هرجور؟؟  زمانه جوری شده که همه چی ممکنه یعنی غیر ممکنی در کار نیس. ای یو ای  بچه هارو میزا ...

خخ😅😅😅🤣🤣

اطلاعاتت چرا انقدر زیاده؟؟؟

چون موهای خودم خیلی پر بود متاسفانه ریخت بخاطر گرمی بالا ی بدنم صفراوی هستم خیلی تحقیق کردم راجب همه چی دکترم زیاد رفتم اخرشم رسیدم ب اینکه از درون باید حل شه انشاءالله بعد زایمان میرم ی مرکز طب سنتی واسه اصلاح تغذیه و مزاج