2777
2789
عنوان

برگشتن معشوق

316 بازدید | 14 پست

تورو خدا برای دفع رقیب و برگشتن عشق هر چی دعا بلدید بگید خواهش میکنم نصیحت نکنین

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا توسل زیارت عاشورا قرآن دعاهای سریع الاجابه نماز امام رضا نماز روز پنج شنبه و...

ببین پیش یکی فال گرفتم‌گفت شیطنت داره 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها به این فال*گیره پیام بدید همه چیو از اینده دقیق میگه.کارش عالیه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده‌.اگه بهش زنگ بزنید عصبانی میشه.از واتس اپ یا ایتا بهش پیام بدید جواب میده. قیمتش هم مناسبه.

❌️❌️❌️ کاربر بالای پست من دائم دارن توی تاپیک ها شماره موبایل می گذارن.

این تبلیغ ها رو باور نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.