2777
2789
عنوان

چی فکر میکردم چیشد

220 بازدید | 24 پست

وقتی مجرد بودم همیشه یه پسرگیتاریست واهل شمال باقیافه وتیپ انچنانی و کلی عاشق تصورمیکردم که ازدواج میکنیم و همیشه دور دور و گشتوگذاربایه اکیپ باحال براهه و یه خونواده پایه داره که عاشقمن وکلی خرجم میکنن و یه عروسی کاملا رویایی همینطور زندگی

اما فقط حسرتش بدلم مونده تاابد وکلا برخلاف این تصوراتمه زندگیم خیلی سخته خیلی

کاش لااقل یه درصدشوداشتم

عزیز ما هیچکدوممون به تصوراتمون نرسیدیم  تنها نیستی

خبلی سخته بخدا دارم عذاب میکشم

حتی منی که تومجردی کلی تیپ میزدم وبه صورتم می‌رسیدم مثل تازه عروسا الان کلا دل مردم حتی سالی یبار رژ نمیزنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب دقیقا بر چه اساس و به چه دلیلی اون ادم باید جذبتون میشد ؟ خودت برای رسیدن به اون رفاه چقدر تلاش کردی و کار کردی ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب دقیقا بر چه اساس و به چه دلیلی اون ادم باید جذبتون میشد ؟ خودت برای رسیدن به اون رفاه چقدر تلاش ک ...

هزارمی یه رویاداره

متاسفانه جای بسته ای زندگی کردم که نمیذاشتن حتی تنها جایی برم حتی الان که متاهلم بفهمن آرایشگاه یاخریدی دارم  مامانم میاد وزیاد توسری خورشدم میترسن حتی توارایشگاهی که ۴ساله میرم کسی گولم بزنه بعدمیگن چرا اینجوری وتقصیرومیدن شوهرم 

هزارمی یه رویاداره متاسفانه جای بسته ای زندگی کردم که نمیذاشتن حتی تنها جایی برم حتی الان که متاهلم ...

در ایینه ببین نجات دهنده ات را

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان متاهلی؟ همسرت ادم دهن بینی هست؟زیاد گیر میده؟درک نمیکنه نیازاتو؟

بله ۴ساله متاهلم و متاسفانه شوهرم مثل پدرایی که میگن پدرمادروول نمیکنن و از شهرخودشون جایی نمیرن مگر مسافرت چندسالی یبار که هنوزنرفتیم فکر میکنن نیاز مالی تاحدودی وکلا خیلی چیزابرخلافمه