2777
2789
مرد دوزنه میشی تو اینستا تبلیغ چند همسری میکنیم باهم 🤣🤣 اینم عکسم بین چه خوشگلم 🧿🧿🧿🧿 بیا منو ب ...

اووووف جوووون چطوری جوون دل برقراری عزیز؟😍😂

اصن جاست یووووو بچ خفن☺😍😂

دوستمم میپیچونم تبلیغ چند همسری چیه میریم مث بلااگر عقده ایا دونفری پیج میزنیم از فقر به ثروت میرسیم😪❤😂😂

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووف جوووون چطوری جوون دل برقراری عزیز؟😍😂 اصن جاست یووووو بچ خفن☺😍😂 دوستمم میپیچونم تبلیغ چن ...

فقط بگم ها از الان مهریه ۹۸۷۷۶۵۴۲۱سکه تمام بهار چند ویلا پشت قبالم  باشه  این خوشگلی ارزش این هزینه ها رو هم داره دیگه بلاخره 😍🥰

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
فقط بگم ها از الان مهریه ۹۸۷۷۶۵۴۲۱سکه تمام بهار چند ویلا پشت قبالم  باشه  این خوشگلی ارزش ...

جان؟ شما؟ بجا نمیارم🤔

ببخشید من خودم ناموس دارم مزاحم نشو😐🤕😂

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

[QUOTE=196980471]جان؟ شما؟ بجا نمیارم🤔 ببخشید من خودم ناموس دارم مزاحم نشو😐🤕    بیا منو بگیررر ر    رررررر ررررر

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
[QUOTE=196980471]جان؟ شما؟ بجا نمیارم🤔 ببخشید من خودم ناموس دارم مزاحم نشو😐🤕    بیا منو ...

بذار پسر بشم بهش فکر میکنم😪🤣

زود تر دیگه من خاستگار زیاد دارم

اوی جون بابا🤣