2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دختر خوبی ام ها 🙄🙄

اگه پسر باشم باید اول ببینم چهره ات به خوبی اخلاق خوبت هست بعد اگه بود تو رو هم یجوری نگه میدارم🤔😍❤😂😂😂

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اگ ی روزی پسر شدم  لاشی نمیشم اگ ی بدبخت ساده ای مث خودم بم دل داد دلشو نمیشکونم  ...

دیدی عباس اومد الان نی نی یار ترکوندش🤣🤣🤣میگم ت  عباسی میگه نه من به شدت تکزیب میکنم تاپک زده بود عباس کجایی یادت بخیر

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

دست زن و بچمو میگیرم میرم نزدیک مامان و بابام☹ دلم میخواد نزدیکشون باشم ولی بخاطر شغل شوهرم دوریم ازشون.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دیدی عباس اومد الان نی نی یار ترکوندش🤣🤣🤣میگم ت  عباسی میگه نه من به شدت تکزیب میکنم تاپک زده ...

عه تاپیکش ترکید؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
دیدی عباس اومد الان نی نی یار ترکوندش🤣🤣🤣میگم ت  عباسی میگه نه من به شدت تکزیب میکنم تاپک زده ...

کی؟؟؟ بگو

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
اگه پسر باشم باید اول ببینم چهره ات به خوبی اخلاق خوبت هست بعد اگه بود تو رو هم یجوری نگه میدارم🤔😍 ...

مرد دوزنه میشی تو اینستا تبلیغ چند همسری میکنیم باهم 🤣🤣 اینم عکسم بین چه خوشگلم 🧿🧿🧿🧿 بیا منو بگیرررررر

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
مرد دوزنه میشی تو اینستا تبلیغ چند همسری میکنیم باهم 🤣🤣 اینم عکسم بین چه خوشگلم 🧿🧿🧿🧿 بیا منو ب ...

کدوم تاپیکو میگی ببینم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
کی؟؟؟ بگو

الان تاپک زد عباس کجایی یادتت بخیر  ۳ساعت بود عضو شده 0بود   نی نی یار ترکوندش مسخره بازی در میاوردش

اره همین ۵دیقیه پیش

آره همین الان تو تاپیک جدیدش گفته چرا تاپیکمو ترکوندین

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
2827
2791
2779
2792