2777
2789
عنوان

تجربه ی من از یبوست پسرم

1570 بازدید | 19 پست

من تا چند وقت پیش ک درگیر یبوست شدید پسرم بودم همیشه در حال سرچ توی گوگل و تاپیکای نی نی سایت بودم که راهکار پیدا کنم

پسر من از حدود هفت هشت ماهگی یبوست داشت یعنی پیش میومد ک پنج روز پی پی نکنه 

تو غذاش روغن زیتون الو میریختم انگار ن انگار ی مدت خوب میشد دوباره 

تا اینکه از 18ماهگی تا21ماهگی حدودا خیلی شدید شد ک فقط متوسل میشدم ب شیاف تا پی پی کنه خیلی ناراحت بودم هر دارو و هر روش سنتی رو امتحان کردم

تا اینکه همون حول و حوش21ماهگی بردمش پیش دکتر لسانی متخصص اطفال

دکتر گفت یبوست خیلی شدید از شیرِ

هر شیری یا شیر مادر یا شیر پاستوریزه یا خشک

چون خیلی طرفدار شیرمادره نگفت از شیر بگیرش ولی گفت کمش کن

موقع از شیر گرفتنم خیلی گیج بودم چ جوری شروع کنم فک میکردم باید کامل از شیر بگیرم چون اونجوری بلاتکلیف میشه

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم شیرخشک بود از بچگی یبوست داشت تا ۶سالگی دکتر زیاد بردم دارو داده شما برای یبوست بچتون چیکار ک ...

بچه منم از نوزادی تا الان یبوسته اینم شیر خشکی بود

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!

ولی دیگه نهایتا تصمیم گرفتم فقط از شیر روز بگیرم راستی دکتر براش قطره ی بیلی ناستر یا همون ترنجبین نوشت 

ک من خود ترنجبین رو روزی سه بار دم میکردم میدادم وای باورم نمیشد شکمش داشت کار میکرد خیلیی خوشحال بودم 

همچنین روغن بادام شیرین هم خیلییی عالیه ب شرطی ک زیاد نخوره ک روده اش عادت کنه یکی دوماه خوب بود دوباره شروع شد 

گفتم وای چی کار کنم واقعا فقط ی مادر میفهمه چقدر اینجور وقتا ادم غصه میخوره

من فقط دست ب دعا شدم 

چون کاقها دیگه کاری از دستم برنمیومد

همون شب ک دعا کردم و اگه راستشو بخواید ب حضرت علی اصغر متوسل شدم همون شب بدون شیر خوابید 

ک برای جرقه ای شد ک از شیر شبم.بگیرم 

وقتی کلا از شیر گرعتمش بازم خیلی خوب بود 

تا اینکه دوباره شروع شد شباف و امتحان کردن انواع ملینها و بی اثر بودنشون

یبوست این دفعه اش مصادف شد با سفر ب مشهد ما .ک اونجا چدن اب به اب هم شد دیگه بدتر فک کنید من خودن ی کم از دمنوش سنا خوردم تو همون مشهد مشکلم حل شد جون منم اب به اب شذم ولی مسرم بعد از دوتا فنجون چننند ساعت بعد اثر گذاشت 

بعد از 1هفته بالاخره پی پی کرد و من تو این یک هفته انواع اقسام ملینها مثل قرص پروبیوتیک روغن بادام شیرین دادم ولی بی اثر ک مجبور شدم سنا بدم

خلاصه دوست جونا ایندفعه هم باز دعا 

نمیدونم براتون قابل درک هست ک چقدر ادم مستاصل میشه و میلینه بچش چقدر داره اذیت نیشه

این دفعه ب امام کاظم متوسل شدم و ختم معروف 1400صلوات هدیه به ایشون رو فرستادم و کلی هم تو حرم امام رضا دعا کردم

گفتم اگه خوب بشه ب همه میگم از این دعاها بوده 

از مشهد ک برگستیم چند بار بهش لعاب خاکشیر دادم خودش نه ها فقط اب زرد روش

ک اینم چیزی بود ک لطف خدا بود ک یادبگیرم خیلی موثر بود و به لطف ائمه مهربون ک به همه حواسشون هست مشکل پسر کوچولوی منم حل شد

بچه منم از نوزادی تا الان یبوسته اینم شیر خشکی بود

عزیزم لعاب خاکشیر رو امتحان کنبد ناشتا چند روز بخوره و همچنین در طول روز 

به امید خدا حل میشه مشکل کوچولوتون❤

دکتر به پسرم یه دارو داده عالیه

پیدرولاکس؟پسر من ک اونم روش اثر نداشت شربت سناگل هرچی بگید از اون قوی تر نباشه ..به خدا توکل کنید و ازش بخواید این مشکل بدون دارو حل بشه چون داروهم عوارض داره .من هرجا فرصت دعا و آرزو کردن بود از خدا میخواستم حل بشه مشکل پسرم چون یبوست ام الامراض 

پیدرولاکس؟پسر من ک اونم روش اثر نداشت شربت سناگل هرچی بگید از اون قوی تر نباشه ..به خدا توکل کنید و ...

دقیقاااااا اره پیدرولاکس .وبا شربت سناگل پسرم همش میگه دلمم درد میکنه و۵روز میره دستشویی  

پسر منم یبوست داره فقط فلوس بهش میسازه...

این نسخه لعاب خاکشیر رو تا چند روز امتحان کنبد و اگه ب ختم صلوات اعتقاد دارید انجام بدید چون ملین زیاد خوب نیست بچه عادت کنه

دقیقاااااا اره پیدرولاکس .وبا شربت سناگل پسرم همش میگه دلمم درد میکنه و۵روز میره دستشویی   &nbs ...

ای جان وای خدا اشکم در میاد این کوچولو ها یبس میشن کارایی ک من انجام دادم رو امتحان کنید 

مخصوصا کارهای معنوی دعای مادر برای بچه خیلی گیراست