2777
2789

سلام خانم های عزیز شبتون بخیر وخوشی 

خانم ها من دیروز صبح بی بی زدم فهمیدم باردارم بعد رفتم آزمایش دادم بتام رو 146 البته امروز دقیقا روز پریودمه و من یه روز جلوتر چون شک کرده بودم هم تست دادم هم آزمایش دادم 

بعدش که دیدم مثبت شد امروز رفتم پیش متخصص و تا برگه آزمایش رو دید گفت خیلی عدد پایین 

برو مثانتو خالی کن بیا سونو واژینال انجام بدم 

منم همین کارو کردم 

و بعد سونو کردن بهم گفت ساک بارداری هنوز معلوم نیس

اما یه کیست تو تخمدان راستت هست 

که درحالی که تا ماه پیش نبود 

بعدش بهم گفت چون عدد بتا پایین 

یا حاملگی خارج از رحم یا از اوناست که سقط میشه 

یا نزدیک به این پریودت گرفته بچه و هنوز زوده و دیده نیست به خاطر همین تا 27 همین ماه بهم استراحت مطلق به همراه اسید فولیک و شیاف پروژسترون داده 

تو روخدا کمکم کنید یعنی من مامان نیستم 🥺😞😭انقدر تو خیابون راه رفتم گریه کردم که فقط خدا میدونه😭😭😭😭😭

اخه یکی نیس بگه دکتر بی عقل بتا تا بالای ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ نره ساک هم دیدع نمیشه صد و خوردی کجاش کمه‌من دوهفته بعد موعدم تازه ۵۰ بود.دکتر احمقم گف بروسونو مجبور شدم برم هیچیم ندیدن ولی حامله بودم.

چرا انقد زود ازمایش دادی اخه؟؟ می ارزید به این استرس؟ من سر پسرم ۱۰روز بعد موعد رفتم ۲۰۰بود دوتای بعدیمم ۵روز بعد موعد رفتم ۲۰۰بودن . سرهر۳تا دکترم‌گفت خوبه بتات و دیگه تکرار نکردم هر۳تاهم ۵هفته بودم و ساک تشکیل شده بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت چقد بیسواده تورو خدا نری دیگه پیشش چه چرت و پرتایی گفته.من یک هفته بعد تاخیر بتام ۵۴ بود.دو سه هفته دیگه هم زایمان میکنم.چ ربطی داره آخه بتا پایینه خارج رحمه و....حرف مفت زده.اصلا نگران نباش بتات خیلی هم عالیه و اصلا کم نیست.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
چی بگم والا به من گفت شاید بیوفته 🥺😢

بخدا منم رفتم بتامو نشون دکتری ک رفتم دادم گف این چیه خانوم خیلی کمه فلان پوشه و ازمایش هامو پرت کرد جلوم.بعدم گف میری سونو حامله بودی ک خب نبودی دارو نمیخوری.گفتم دیده نمیشه الان گف ن خیر میری....انقد خرررن بخدا ادم میمونه چی بگه

چرا انقد زود ازمایش دادی اخه؟؟ می ارزید به این استرس؟ من سر پسرم ۱۰روز بعد موعد رفتم ۲۰۰بود دوتای بع ...

اخه از بس چشم انتظار بچه بودم مثل معجزه بود برام 

خدا بچه هاتو حفظ کنه فداتشم ❤️