2777
2789
عنوان

کیا با وجود هموروئید باردار شدن

3225 بازدید | 83 پست

مشکلی براتون پیش نیومد تا اخر؟میدونم الان میگید چه ربطی داره.ولی ربط داره.چون هموروئید با اضافه وزن ممکنه تشدید بشه.حتی بدون یبوست.

تورو سننه قربونت برم!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای زایمان حتما سزارین کن. اگه لازمه قبل بارداری عمل کن. طی بارداری مواظب باش یبوست نشی زور ندی زیاد نشین تشکچه دونات بگیر رو مقعدت وازلین بزن. تو غذاهات سبزی بخور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
با وجود هر مشکل لاعلاج هم اگه قسمتت باشه حامله میشی

درباره ی این مورد چیزی نشنیدین؟ مشکل سطحیه یا چیز جدی ایه؟ من مجردم سونو دادم گفت تخمدان راست و چپ بزرگتر از نرمال. به دکترمم ک نشون دادم اصن جوابی نداد سر این نمیدونم بد هست یا چیزی نیست

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
یه کمی داشتم‌ تغذیه  م رو خیلییی کنترل میکنم همیشه.  مشکلی  ندارم.  نمیذارم ه ...

من یبار تو عمرم یبوست گرفتم.با همون یبارم هموروئید شد و بیرون زدگی.الانم هیچوقت یبوست ندارم ولی نمیره تو بازم

تورو سننه قربونت برم!!!!
من یبار تو عمرم یبوست گرفتم.با همون یبارم هموروئید شد و بیرون زدگی.الانم هیچوقت یبوست ندارم ولی نمیر ...

منم دقیقا مثل خودت هستم‌

یه بار یبس شدم و اینجوری شد.....

اماواقعا تو بارداری  و بعدش هیچ مشکلی  نداشتم...

همراه غذا همش سبزیجات  آب‌پز می‌خوردم. 

هم واسه جنین عالیه هم واسه یبوست خانم باردار