2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من که همش نمازو قرآن میخونم شوهرم یه طلسم گرفت از سنی الان کارمون داره به جدایی میکشه دعایی که داد خ ...

دعا کلا فلاکته دیدم که میگم خدا مهربونه توبه کنین به آغوشش برگردین که بی صبرانه منتظره شماست قطعا همه چی حل میشه قطعا ♥️♥️♥️♥️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دعا کلا فلاکته دیدم که میگم خدا مهربونه توبه کنین به آغوشش برگردین که بی صبرانه منتظره شماست قطعا هم ...

شوهرم خودش اینکارو کرد من فقط توکلم به خداست واقعا بهش ایمان دارم

من میترسم

به خدا توکل کن هیچ نیرویی بالا تر از قدرت خداوند مهربان نیست 

خودش گفته هر کی به من توکل کنه من براش کافی هستم❤🍃

پروردگارا ،هر سازی زدی باهاش رقصیدیم ،چشممون به کرمته یه شاباش حسابی بهمون بدی

[QUOTE=196944490]شوهرم خودش اینکارو کرد من فقط توکلم به خداست واقعا بهش ایمان دارم[/QUOTEچه عالی که این همه به خدای مهربون اعتماد دارین قطعا زندگیتون بهتر میشه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم