2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که همش نمازو قرآن میخونم شوهرم یه طلسم گرفت از سنی الان کارمون داره به جدایی میکشه دعایی که داد خ ...

دعا کلا فلاکته دیدم که میگم خدا مهربونه توبه کنین به آغوشش برگردین که بی صبرانه منتظره شماست قطعا همه چی حل میشه قطعا ♥️♥️♥️♥️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دعا کلا فلاکته دیدم که میگم خدا مهربونه توبه کنین به آغوشش برگردین که بی صبرانه منتظره شماست قطعا هم ...

شوهرم خودش اینکارو کرد من فقط توکلم به خداست واقعا بهش ایمان دارم

من میترسم

به خدا توکل کن هیچ نیرویی بالا تر از قدرت خداوند مهربان نیست 

خودش گفته هر کی به من توکل کنه من براش کافی هستم❤🍃

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

[QUOTE=196944490]شوهرم خودش اینکارو کرد من فقط توکلم به خداست واقعا بهش ایمان دارم[/QUOTEچه عالی که این همه به خدای مهربون اعتماد دارین قطعا زندگیتون بهتر میشه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم