بچه ها من از بعد از زایمانم موهام مثل ابر بهار داره میریزه واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار آب آب پیاز و نخود و برنج ریختم تو شامپوم رزماری جوشوندم زدم به موهام فایده نداره اینجا کسی مزوتراپی مو انجام داده چطور بوده خوب بوده؟ جواب گرفتین؟ کمک کنید راه حل بدید دارم کچل میشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همینجوره. مال منم از نصف کمتر شد موهام ولی بعد از دوسال جاش درومد یکم بهتر شد. الانم دارم آمپولای بیوتین بپانتین میزنم خوب بوده اثرش
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
فقط نذار سرت چرب شه روغن اینا نذار به کف سرت بخوره باعث میشه منافذ مو بسته شن اکسیژن نرسه و بریزن ماساژ کف سر هم حتما انجام بده باعث خون رسانی و تقویت ریشه مو میشه کارای غیرطبیعی و شیمیایی هم اصلا انجام نده درست میشه