2777
2789

بچه ها من از بعد از زایمانم موهام مثل ابر بهار داره میریزه واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار آب آب پیاز و نخود و برنج ریختم تو شامپوم رزماری جوشوندم زدم به موهام فایده نداره اینجا کسی مزوتراپی مو انجام داده چطور بوده خوب بوده؟ جواب گرفتین؟  کمک کنید راه حل بدید دارم کچل میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینجوره. مال منم از نصف کمتر شد موهام ولی بعد از دوسال جاش درومد یکم بهتر شد. الانم دارم آمپولای بیوتین بپانتین میزنم خوب بوده اثرش

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
2803

فقط نذار سرت چرب شه روغن اینا نذار به کف سرت بخوره باعث میشه منافذ مو بسته شن اکسیژن نرسه و بریزن ماساژ کف سر هم حتما انجام بده باعث خون رسانی و تقویت ریشه مو میشه کارای غیرطبیعی و شیمیایی هم اصلا انجام نده درست میشه

2804

منم همینطوری بودم دقیقا قرص میگرفتم عوارض داشتن برام

بعد بارداری بود..

دیگه از کرج یه پکی خریدم از یه عطاری خیلیییییی خوب بود خدا خیرشون بده با اینکه گیاهی بود از روز اولم ولی بهتر شد خدارو شکر😥