2777
2789
عنوان

کیا شوهر بی مسئولیت ببخیال دارن

2780 بازدید | 198 پست

هفت ساله عروسی کردم ن ماشین ن خونه ن خرج انچنانی کل وسیلهای خونم خراب شده تو اسباب کشی خیلی دلم پر.ن اینک نداشته باشها ن برا خودش خرج میکنه یا کارای پتو مت میکنه مثلن وام برمیداره نمیتونه بریزه ی وام دیگ برمیداره میریزه ب اون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون شرایط کار کردن ندارید؟ تو این زمونه یک نفر واقعا نمیتونه کفاف زندگی رو بده

چرا نمیتونه عزیزم مثلن گوشی داره میره باز میخره یا میره چهارتومن پول یکت میده درصورتی برا من ک زنشم ازین خرجا نمیکنه

چرا نمیتونه عزیزم مثلن گوشی داره میره باز میخره یا میره چهارتومن پول یکت میده درصورتی برا من ک زنشم ...

چرا زنش شدی پس 

جدا شو

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همه اشناهاو فامیلام بینی عمل کردن منم دلم میخواد مگ چی مکم دارم مردم یکی دوسال بعد ازدواج کل وسیلهای ...

من همه کاره خونه خودم از خرید بزرگ تا کوچیک نه اهمیت میده به خونه حتی میوه میگی بخر میگه باشه باشه باشه و هیچ آمدی دیگه بش ندارم فقط بخاطر بچهام موندم