2777
2789
عنوان

سفر کردن تو بارداری خطرناکه؟

121 بازدید | 16 پست

دخترا قراره با ماشین شخصیمون با دوستامون که یکیشون بارداره بریم یه مدت سمت جنوب کشور.
یکی از بچه هایی که با ما می خواد بیاد بارداره. اما شنبه ای متوجه شد پره اکلامپسی داره. اینجا گفته نرید. ولی خب خیلی خودش و شوهرش دوست دارن بیان.
شما تجربه این مسمویت بارداری رو داشتید؟
سفر رفتید؟
اصلا خطرناک هست؟

من می ترسم بیاد یهو بچه اش یا خودش چیزیشون بشه؟
اصلا موندم چجوری بهش بگیم نیاد که ناراحت نشه. بد بختی به خاطر بارداریش به شدت هم زودرنج شده

چند وقتشه؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره که نیاد، خودش باید عقلش برسه

بابا منم همینو میگم.
اما گیر دادن که بیان و حال و هواشون عوض بشه و از این حس افسردگیش کم بشه.ولی میترسم بیاد یه چیزی بشه بهشون.
به خصوص که با کلی دوا و درمون باردار شده

من خواهرم ک حامله شده گف بهش گفتن ماه ۷ به بعد نباید بره سفر .حالا نمیدونم قبلش بده یا نه

مررسی مهربون از اطلاعاتی که دادی.
ببینم این خنگ خدا رو می تونیم راضیش کنیم نیاد یا نه.
چون بعد کلی دکتر رفتن باردار شده

مسمومیت بارداری قابل پیش بینی نیست اگر بدحال بشه دسترسی به بیمارستان دارید؟

دقیقا داستان اینه که یه جای خیلی خلوتیم بیمارستان خوب بهمون دوره. گفته قبلش میرم پیش دکترم ازش میپرسم.
با شوهرشم نمیشه حرف زد. یکی دیگه حامله است این بی اعصاب شده
ما هم بیشتر داریم بخاطر کار میریم تفریحی نمیریم.

خدایی خیلی من میترسم. چون میدونم با چه بدبختی و چقدر پول خرج کردن باردار شده. نمی دونم چرا داره لج میکنه.