2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست
کات کن تا کات نکرده زرنگ باش تزار تحقیرت کنه این اتفاق برا من افتاد التماسش کردم که ولم نکنه بعد ...

دوستم برای حفظ عشقش حتی گریه کرد ازش خواهش کرد نره

اما رفت 

الان روزی هزار بار به خودش فحش میده

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
کات کن تا کات نکرده زرنگ باش تزار تحقیرت کنه این اتفاق برا من افتاد التماسش کردم که ولم نکنه بعد ...

اون ده بار بهم گفته خدافظ منم مث تو چون دوسش دارم گریه کردم براش ولی انگارسنگه 

یه بارم گفت چون میدونم دوسم داری ولم نمیکنی نگران از دست دادنت نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم برای حفظ عشقش حتی گریه کرد ازش خواهش کرد نره اما رفت  الان روزی هزار بار به خودش فحش می ...

منممممم😐😐یعنی میگم کاش مرده بودمو منت اونو نمیکشیدم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اون ده بار بهم گفته خدافظ منم مث تو چون دوسش دارم گریه کردم براش ولی انگارسنگه  یه بارم گفت چو ...

همین امروز

برو بهش بگو دیگه برام مهم نیستی

از همه جام بلاکش کن و تمام

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
خاک بر سرا ننه اشون تحویل شون نمیگیره ما اینقدر تحویل میگیریم

والا بخدا😐😐😐😐

البته این رل من خیلی خوشگل بود خیلی تیپاشم ساده بود تیپ لش نمیزد خیلی دوسش داشدم😐

دهنش سرویس اگه قیافه نداشت نگاشم نمیکردم