2777
2789
عنوان

کرونا

104 بازدید | 5 پست

بچه ها دو روز بود حالت تهوع داشتم به هر بویی واکنش داشتم فکر میکردم حاملم ولی به روز سوم که رسید حالت تهوع قطع شد به جاش بدن درد و سر درد های عجیب شروع شد تا دو روز بدن درد بودم و از ۱۰ شب تا ۳ بعدازظهر میخوابیدم کسی ام بیدارم میکرد میگفتم نمیتونم تا اینکه شوهرمم شروع کرد به سرفه کردن سه روز پیش رفت سرکار گفتن باید ازمایش بدی که اگه کرونا نداری بیای سر کار شوهرم رفت ازمایش کرونا داد مثبت شد😓😓تا اون روز که یه هفته از مریضیم میگذشت نفهمیده بودم هیچ بویی رو نمیفهمم الان داره ۱۰ روز میگذره هیچ علائمی ندارم و فقط مشکلم نفهمیدن بوهاست شوهرمم بو نمیفهمه و گلوش درد میکنه بگین چیکار کنم انگار اصلا چیزی به نام کرونا تو بدنمون نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بویایی حداقل بعد از 2 هفته تا یک ماه برمیگرده مورد بوده که بعضیا تا 3 ماه بویایی نداشتن ولی نگران نباش برمیگرده 

قطره منتول بگیر و بخور اکالیپتوس هم بده گلاب و آب لیمو هم مرتب بو کن که بویاییت تحریک بشه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

تا میتونی مایعات و آب هویج و سیب بخورید

ویتامین سی و دی هم بخور

الان خوشبختانه فصل انبه س بخور کلی بهت کمک میکنه

آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن اما بدیاشونو میذارن خودت تجربه کنی....