2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 117 پست
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏       ...

سلام عزیزم خوبید ظهر تون بخیر به نیت عزیزانی که نوشتید براشون خونده شد الهی حاجت روا بشوند.

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام عزیزم خوبید ظهر تون بخیر به نیت عزیزانی که نوشتید براشون خونده شد الهی حاجت روا بشوند.

سلام خواهرجون، ممنونم🙏💎🌠🌹الهی همیشه حال دلتون خوب باشه❤️🍃💕و جسم وجانتون پر توان💚💜

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا شکرت که همسر مارال جان از امداد غیبی و نیروی فرشتگان بهرمند کردی و پیروز میدان است. الهی شکر🙏

عزیز دلم دوست خوبم خداروشکر همسرم به لطف خدا و محبت شما دوست عزیزم و همه ی مهربونا که دعا کردن ، اول شد 

ممنونم یک دنیا ممنونم بخاطر محبتتون❤🙏

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
عزیز دلم دوست خوبم خداروشکر همسرم به لطف خدا و محبت شما دوست عزیزم و همه ی مهربونا که دعا کردن ، اول ...

هورااااا...

خدارو هزاران مرتبه شکر🙏🙏🙏🙏الهی همیشه موفق و سربلند باشند، و احسنت به شما که دائم انرژی فرستادید💎🙏💎خیلی خوشحالم، بهتون تبریک میگم مارال جان🌹🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
هورااااا... خدارو هزاران مرتبه شکر🙏🙏🙏🙏الهی همیشه موفق و سربلند باشند، و احسنت به شما که دائم ان ...

عزییییزم 

خیلی خیلی ممنونم 

مرسی که منو تنها نذاشتی ، قربون مهربونیت 

انشاءلله خوشبختی و سلامتی رو تو تک تک لحظه های زندگی حس کنی عزیزم ❤❤

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
عزییییزم  خیلی خیلی ممنونم  مرسی که منو تنها نذاشتی ، قربون مهربونیت  انشاءلله خوش ...

بی نهایت سپاسگزارم از محبتتون ❤️💎❤️💎❤️💎

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏       @ ...

سلام عزیزم 

واقعاممنونم ازتون 😍💚

اجرتون باخدا 💚

انشالله هم دوست گلمون وهم شمابه حاجتتون برسید 💖

التماس دعا 💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خدا فرشته ای در زندگی من آفرید و آن فرشته فرزند من است خدایا نه تنها از فرشته ی زندگی من بلکه ...

خیلی قشنگ بود 

کلی دلتنگ مادرم شدم💗💗💗

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
خیلی قشنگ بود  کلی دلتنگ مادرم شدم💗💗💗

سلام قربونت بشم عزیزدل،سايشون مستدام😘🍃🙏

خدایاشکر، خدایاشکر، خدایاشکر🙏🙏🙏