💜سلام دوستان گرامی، روز سه شنبه تون بخیر، الهی امروز تون سراسر خیر و فراوانی باشه و از هرگونه اتفاق بد در امان الهی باشید💜
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
خدا در مکان های دو از انتظار
به دست افرادی دور از انتظار
و در مواقعی تصور ناپذیر
معجزات خود را به انجام می رساند.
برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد …
همیشه و همیشه امیدی هست…. خدایاشکرت

دعای بیست و پنجم:دعا در حق فرزندان🌿🙏
💎به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💎
(4) خدايا، روزى مرا به وجود فرزندانم توانا كن، و ناراستى كار مرا به راستى آور، و خاندان مرا فزونى بخش، و بزم مرا به وجود ايشان بياراى، و نام مرا به آنان زنده بدار، و در نبود من كارم را به دست فرزندانم سامان ده، و يارىام كن كه با مدد ايشان به خواستههاى خود برسم. چنان كن كه آنان با من دوست و مهربان باشند، و با راستى و درستى روى دل به سوى من آورند و فرمان من برند و از نافرمانان و بدرفتاران و مخالفان و خطاكاران نباشند.
(5) و مرا يارى فرما كه فرزندانم را بپرورم و ادب نمايم و به آنان مهربانى كنم، و افزون بر ايشان، به من فرزندان پسر عطا فرما و اين را مايهى خير من قرار ده، و همهى آنان را، در آنچه از تو مىخواهم، ياور من گردان.
(6) من و فرزندانم را از گزند شيطان رانده شده در امان دار؛ زيرا تو ما را آفريدهاى و به نيكى فرمان دادهاى و از بدى باز داشتهاى و به پاداش فرمانهاى خود وعده فرمودهاى و از كيفر آنها ترساندهاى؛ آنگاه براى ما دشمنى پديد آوردهاى كه ما را به نيرنگ خود مىفريبد. شيطان را چنان بر ما چيرگى دادهاى كه ما را بر او بدان پايه چيره نگرداندهاى.در خانهى دلهاى ما جايش دادهاى و در گذرگاه خون ما روانش ساختهاى اگر ما از او غفلت كنيم، او از ما غافل نخواهد شد. اگر ما فراموشش كنيم، او ما را فراموش نكند. ما را از كيفر تو آسودهخاطر مىسازد و از غير تو مىترساند.
در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی تمام دوستانی که در این صفحه حضور داشتند، دعای یستشیر میخونم🙏