2777
2789

بازار مامانمو مامان بزرگ بهم گفتن از بازار براشون پارچه بگیرم منم پارچه نخی گرفتم کلا چهار متر شد ۱۶۰  بعد رفتم خونه مامانم  گفت چقدر شد گفتم ۱۶۰ پارچه های خودشو مامان بزرگمو داد سه تا دیگه پاچهه هم از قبل داشت داد کلا چهارتا گفت بدوز بیار بعد من گفتم مامان میدوزم به شرطی که پول دستمزد ندی وگرنه نمیبرم ( چون همیشه به زور میچپونه تو کیفم 😂) بعد امروز لباساشونو بردم مامانم سریع رفت عابر بانک پول گرفت اومد بزور چپوند تو کیفم هر کار کردم قبول نکرد 

بعد اومدم خونه پولارو شمرد ۲۰۰ بود پیام داده عزیزدلم ۱۶۰ پول پارچه  دستمزد لباساهم دونه ای ۱۰ جمعا ۲۰۰ 😂😂😂😂😂😂

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

به خدا دستمزد نمیخوام از مامانمو خواهرام چون خیاط انچنانی نیستم در حد خودم بلدم چون کلاسنرفتم ولی این ده مردممممم از خنده 😂😂😂😂

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی مامانم  تو خونه میگفت هر کاری بهت انجام بدن باید دستمزدشو بدی اینجوری شگون نداره 😂😂😂 من با خودم میگفتم یعنی چقدر دستمزد داده مامان که داره اینجوری میگه تا اومدم خونه دیدم ده تومن مردم از خنده 😂😂😂😂

ادم ازمادرش که دستمزد نمیگیره

به خدا نمیخواستم بگیرم خودش بزوووور داد دیدم ده تومنه مردم از خنده 😂😂😂😂😂

دفعه های قبل چه طور حساب میکردند؟

نوشتم دفعه های دیگه  منظورم این بود چون من براشون اصلاح صورت و ابرو انجام میدم به زوووور پول میکنن تو کیفم و واقعا ناراحت میشم هر بارم میگم پول بدین انجام نمیدم میگن باشه تا انجام میدم یا لای روسری دخترم میبندن یا یواشکی تو کیفم 😂

خنده ی تلخ تو از گریه غم انگیز تر است😁

چرا از گریه ؟ 😂 منکه واسه دستمزدش ندوختم که ناراحت شم 😂

آخه بنظرم خیلی خنده دار نبود،گفتم شاید ببخشید خندت عصبیه🥴

نه بابا  اشتباه فک کردی