2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر کردن بیان

165 بازدید | 16 پست

اونایی که دوره لیزرشون تموم شده و پیش پزشک لیزر کردن میشه بگن چطور بوده؟نتیجه گرفتن؟؟

اسم دستگاهم بگید لطفامی خوام لیزر کنم🌹

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم ۱۲ جلسه رفت اصلا تاثیر نداشت . خاهرم ولی الکس فکر کنم رفت عالیییی شده 

اسم دستگاه خواهرشوهرتو می دونی عزیزم؟

خواهرت پیش پزشک رفت؟؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
اسم دستگاه خواهرشوهرتو می دونی عزیزم؟ خواهرت پیش پزشک رفت؟؟

نه فقط خاهرم الکس فکر کنم میگف .

یه کلینیک بود میرفت

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
جنتل مکس کندلا ،کلینک ،جلسه سوممه تازه اره تا الان خوب بوده

جنتل مکس کندلا اسم دستگاهه گلم؟؟

آخه شنیدم میگن کندلای خالی

چندتا کندلا داریم؟

و اینکه الکس بهتره یا کندلا؟

جنتل مکس کندلا اسم دستگاهه گلم؟؟ آخه شنیدم میگن کندلای خالی چندتا کندلا داریم؟ و اینکه الکس بهتره ...

من جايي كه ميرم با تو دستگاه برام انجام میدن 

پاها و دست و زیر بغل با یه دستگاه بکینی با دستگاه دیگه 

دوتا دستگاه الکس و جنتل مکس کندلا هستن حالا نمیدونم دقیق برای کدوم ناحیه کدوم دستگاه و‌ برام استفاده میکنن این سری میپرسم دقیق ولی جایی که میرم دیگه این بهترین دستگاه دنیاس

من جايي كه ميرم با تو دستگاه برام انجام میدن  پاها و دست و زیر بغل با یه دستگاه بکینی با دستگا ...

من میخوام برم ولی استرس دارم بیشتر شن

چون بعضیا می گن برمی گردن وبیشتر میشن

من میخوام برم ولی استرس دارم بیشتر شن چون بعضیا می گن برمی گردن وبیشتر میشن

باید جلسات و‌کامل کنی ،و جایی که میخوای بری و مطمعن باش که کسایی رفته باشن ونتیجه گرفته باشن ،و بعد از اتمام هم باید تو شارژ باشی هر ۶ماه بعد هر یکسال 

باید جلسات و‌کامل کنی ،و جایی که میخوای بری و مطمعن باش که کسایی رفته باشن ونتیجه گرفته باشن ،و بعد ...

من خواستم یه کلینیک پزشکی برم

بعد تماس که گرفتم گفتن پزشک خودش انجام میده ۱ تومن

اپراتور هم زیر نظر پزشک انجام میده ۶۰۰

اپراتور تنها هم انجام میده ۴۰۰

فول بادی

حالا من نمی دونم اولی برم یا دومی،، پزشک یا زیر نظر پزشک؟؟؟

من خواستم یه کلینیک پزشکی برم بعد تماس که گرفتم گفتن پزشک خودش انجام میده ۱ تومن اپراتور هم زیر نظ ...

معمولا اپراتور انجام میده 🤔البته لیزر چیزی نمیخواد که پزشک باید حتما انجام بده ولی قبلش مشاوره میشی که میگن چه جاهایی لیزر نمیشه مثلا جاهایی که موهاش کرکی مثل صورت اگه لیزر کنی بدتر میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز