2777
2789

بلع زیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یبار یه مانتو گرفتم

خیلی باید دقت کرد کلاهبردار نباشن 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
وقتی خرید میکنی تعداد فالوورش یا مکان فروش حضوریش چقد برات مهمه

خیلی قطعا کامنتاش و رضایت همع چیشو چک میکنمم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

من زیاد خرید میکنم

کامنتارو میخونم ویوی ویدیوهاش رو میبینم این که چقدر برا سفارش زود جواب بدن و پیگیر باشن مهمه اگه آدرس خرید حضوری داشته باشه که خیالم راحته راحته

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
اره زیاد لوازم بهداشتی و لباس اینا و کلاه خوراکی مس لواشک😁

چه باحال

چه چیزای خوبی خریدیا😍😍

اخه میدونی منم پیج مانتو دارم. 

و قراره از فردا کلی مدل جدید تولید کنیم. 

دارم به خودم امیدواری میدم😅

سلام دوست گلم🙃
من زیاد خرید میکنم کامنتارو میخونم ویوی ویدیوهاش رو میبینم این که چقدر برا سفارش زود جواب بدن و پیگ ...

مرسی قشنگم که همه چیو گفتی😍

اگه فروش حضوری داشته باشن برات مهمه کدوم شهر باشه؟ 

من تو این یک سال ادرس حضوریم رو نزدم چون تهران نیستم میگم شاید نتیجه ش برعکس بشه

سلام دوست گلم🙃

دوستم لباس گرفته 

خودم کتاب 

همش اوکی بوده

دوستم چادر و روسری گرفته بود

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
2790
2778
2791
2779
2792