2777
2789
عنوان

رفتار بد عمه

350 بازدید | 17 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و خواهرم ۲۷ سالشه ، بعد عمم چند روز پیش با مادربزرگم (مادره مادرم ) تماس گرفته بوده و کلا یکم تلفنی صحبت کرده بودن و عمم یهو برگشته از مادربزرگم پرسیده ؛ این ۲ تا (ینی من و خواهرم) خواستگار دارن یا نه ؟

بعد مادربزرگمم به عمم گفته بوده ؛ سیما (اسم خواهرمه) قبلنا یه چند موردی خواستگار داشت که خب خودش موافق نبود و بهم خورد.

بعد عمم برگشته به مادربزرگم گفته ؛ شما که بزرگتری نباید بزاری اینا الکی خواستگار رد کنن، سعی کنید حالا اگر یه خواستگار متوسط رو به خوب هم که اومد راضیشون کنید ازدواج کنن ، اینا سنشون داره میره بالا باید زودتر شوهر کنن ، خیلی. درست نیست که بیشتر مجرد بمونن. 

البته اینارو مادربزرگم مستقیم اینارو نگفت بهم و من اتفاقی خودم متوجه مکالمشون شدم.

البته اینم بگم که عمم خودش ۲ تا پسر مجرد داره ، یکی ۲۸ ساله و یکی ۳۳ ساله و حتی برادره خوده منم ۳۱ سالشه و تازه نامزد کرده ، چطور وقتی برادرم مجرد بود نمیگفت براش زودتر زن بگیرین یا برای پسرای خودش استین بالا نمیزنه، اونوقت اومده من و خواهرمو گذاشته وسط.

دوستان به نظر شما با همچین عمه ی بیشعوری چه رفتاری کنم ؟

دلم زنگ بزنم فقط داد بزنم و قطع کنم.

شما اگر بودین عصبی نمیشدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه حرف دیگران اعصاب خودت رو بهم نریز  اصلا ارزش داره فکر می‌کنی بهش،؟؟

اخه عزیزم اعصابم ریخت بهم

این سال تا سال یه زنگ نمیزنه احوال مارو بپرسه 

بعد یکاره به مادربزرگم چنین حرفی زده

😑

شاید میخواد بیاد برای پسراش از شما خواستگاری کنه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
شاید میخواد بیاد برای پسراش از شما خواستگاری کنه

نه اخه اصلا حرفش ارتباطی با خواستگاری کردن برای پسراش نداره 

خب خواستگاری هم بخواد کنه ، برمیگرده میگه دیگه

ینی واضح درخواستشو میگه

نه اینکه داستان بچینه

عجب دل خجسته ای داری من حتی مطمئن نیستم که عمم الان دلش میخواد سربه تنم نباشه یا نه ولش کن بابا برا خودت زندگی کن نه حرف این واون

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  
عجب دل خجسته ای داری من حتی مطمئن نیستم که عمم الان دلش میخواد سربه تنم نباشه یا نه ولش کن بابا برا ...

عزیزم اخه حرف اعصاب خورد کنی زده

سال تا سال زنگ نمیزنه بگه حالتون چطوره 

مردین یا زنده این هنوز

بعد الکی به مادربزرگم زنگ زده چنین حرفایی زده

خب یکی نیست بهش بگه تو که یه خبر از بچه های برادرت نمیگیری ، حالا ازدواجشون برات مهم شده 

عزیزم اخه حرف اعصاب خورد کنی زده سال تا سال زنگ نمیزنه بگه حالتون چطوره  مردین یا زنده این هن ...

والا من پدرم یکساله فوت شده خیلیم دوسش داشتن عمه هام ولی تو این یکسال کسی زنگ نزده بگه برادرزاده ام مرده زندس بلاخره پدر نداره مشکلی داری نداری خوبی نیستی حتی باردارم یکیشونم تبریک نگفتن واسه همینه میگم بیخیال باش شاید حسودیشون میشه بهتون

والا من پدرم یکساله فوت شده خیلیم دوسش داشتن عمه هام ولی تو این یکسال کسی زنگ نزده بگه برادرزاده ام ...

خب عمه های شما هم واقعا بیخیال هستن‌ انگار

خدا پدرتون رو رحمت کنه 

روحشون شاد

ولی اونا هم الان باید یه حال شما رو حداقل بپرسن

بعضیا بی خیرن اصلا

خب عمه های شما هم واقعا بیخیال هستن‌ انگار خدا پدرتون رو رحمت کنه  روحشون شاد ولی اونا هم ال ...

ممنون گلم 🙏 آره بیخیال هستن حتی انتظار دارن ما زنگ بزنیم تند تند حالشونو بپرسیم بعضی آدما دلاشون از سنگه روشونم قفل محکمی زدن انگار محبت کردن کوچیکشون میکنه ولی من ناراحت نمیشم هیچ اصلا بهشون فکرم نمیکنم