2777
2789

رمان توووووپ میخوام، ازون خوباش،چی سراغ دارین؟

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به شماااااا گناهکار  توسکا  عابر بی سایه  عشق و احساس من  عروس استا ...

مرسی عزیز🌹 قشنگن دیگه؟ ارزش خوندنشون بالاس؟ من خیلی حساسم😶😅😅

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

سلام و محبت :)

عاشفانه نیست اما... بسیار تاثیر گذار و عالیست..

بادبادک باز

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰
سلام به شماااااا گناهکار  توسکا  عابر بی سایه  عشق و احساس من  عروس استا ...

کاملا نظر محترمی دارید اما به نظر بنده سناریوی این جور رمان ها بسیار سطحیه و آبکی و مناسب دختران ۱۴ ساله هست

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰
کاملا نظر محترمی دارید اما به نظر بنده سناریوی این جور رمان ها بسیار سطحیه و آبکی و مناسب دختران ۱۴ ...

سلیقه ای دیگه 

من اینا رو چند سال پیش خوندم و واقعا دوسشون دارم 

به قول شما شاید استارتر خوشش نیومد و هر کی سلیقه ای داره 

کاملا نظر محترمی دارید اما به نظر بنده سناریوی این جور رمان ها بسیار سطحیه و آبکی و مناسب دختران ۱۴ ...

شما نظرتون چیه بانو؟

سلیقه ای دیگه  من اینا رو چند سال پیش خوندم و واقعا دوسشون دارم  به قول شما شاید استارتر ...

کاملا صحیحه

سلیقه ای دیگه  من اینا رو چند سال پیش خوندم و واقعا دوسشون دارم  به قول شما شاید استارتر ...

حتما نگاهی میندازم، ممنون که نظر دادین🌷

شما نظرتون چیه بانو؟

من خودم طرفدار رمان های چاپ شده هستم که تایید شده ترن

رمان هایی که داخل گوشی و اپ های مختلف هستن اغلب سماریوی لو رفته ای با این متن که دختر و پسری ابتدا از هم تنفر دارن یا به اجبار ازدواج کردن و رفته رفته علاقه ای بینشدن شکل میگیره و آخرش هم به ازدواج ختم میشه

پیشنهاد میکنم کتاب های

دنیای سوفی

بادبادک باز

رو مطالعه کنید

استارتر جان  یک خلاصه ای ازشون اول بخون اگر خوشت اومد بعد کاملشو دانلود کن

حتما عزیز🌸🌸