2777
2789
عنوان

لطفا میاین برای آشپزی کمک کنید؟؟

7157 بازدید | 308 پست

خیلی ممنون میشم بهم یاد بدین

فعلا چند روزه به دلایلی تنهام، نمیدونم من همه رو طرد کردم یا اونا منو طرد کردن

گفتم یه غذای خوب درست کنم. موندم توش

موادی که آماده کردمو عکسشو میفرستم. بدون روغن بشه که عالیه.یه حالت آب پزی که زیاد آبکی نشه

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

غذا برای دو یا سه وعده میخوام بشه

سلام،  بدون  روغن ک نمیشه

میتونی قیمه درست کنی

چرا خردشون کردی وقتی تصمیم نگرفتی هنوز

میتونستی سیب زمینی هارو خلال کنی

هرچی میخواهی درست کنی بگو  یادت بدم

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا ازتون ممنونم گوشت مرغ هست قیمه میشه؟؟

خواهش میکنم عزیز

نظرت قیمه هست  یا مرغ؟

بگو مرحله ب مرحله بگم درست کن

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
ببخشید سلام

سلام عزیز

خواهش میکنم عزیز نظرت قیمه هست  یا مرغ؟ بگو مرحله ب مرحله بگم درست کن

مرغ آب پز 

یه غذایی بشه خورد

چون نمیدونستم خودم اینارو آماده کردم

ببخشید من آقا هستم

فقط جوری راهنمایی کنید متوجه بشم

یه مدلش اینه پیاز آبلیمو زعفرون مرغ فلفلی دلمه ادویه بریزی داخل ماهیتابه درشو ببندی زیرش کم بشه بپزه میشه مثل جوجه کباب 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

مرغ ها با نصف پیاز بزار اب پز شه بعد گیاز داغ بگیر مرغا سرخ کن هویجم بریز توش رب و ابم بزن 

بعد سیب زمینی ها هم جدا میتونی سرخ کن بزاری کنار بوخوری میتونی هم بریزی تو اون خورشته مه گفتم یه برنج ساده هم دم بزن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم