2777
2789
عنوان

لطفا میاین برای آشپزی کمک کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7157 بازدید | 308 پست
خیلی ممنونم

بگم مابقیش رو؟

یا طبق گفته ی ددوستان میپزید؟

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭

اگه یه نفری مرغ و سیب زمینی و هویجت زیاده 

مرغتو سه قسمت کن ،هویج و سیب زمینی دو قسمت

حالا پیاز رو بزار تو قابلمه و یه استکان اب بریز روش تا نرم بشه روغن کمتری مصرف میکنه

بعد یه سیب زمینی و هویج  و یه قاشق رب،ادویه و هم نمک  رو  داخلش تفت بده  خامیه رب که گرفته شد مرغتو اضافه کن ((( اگه سینه هست زیاد نباید بپزه سفت و بد میشه))))

حالا دو لیوان اب اضافه کن بزار رب ساعت با در نیمه باز بپزه 

اگه دیدی همچی پخته و هنوز اب داره یه تیکه سیب زمینی رو پوره کن و بریز داخل اب تا غلیظ بشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرشک پلو ام که چیزی نداره مرغ با پیاز فلفل دلمه سرخ کن ادویه بزن رب بزن زرد چوبه یکم آب بریز بپزه زعفرونم داشتی بزن برنج کته کن یکم زرشک بشور نفت بده زرشک دو دقیقه تفت بخوره بسه سه میشه زرشک پلو 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

اگر روغن ندارید ، میتونی از ی مقداری کره ایتفاده منی .

و یا بصورت رژیمی تر اصلا روغن نریزی چون مرغ خودش چربی کمی داره.

مرغ را بزاز توی آب جوش و نمک و زردچوبه که ی قل بزنه ....آبش خالی اینکار باعث میشه لوی ضخم نده دیگه.

دلبخواه هست .

ویا اینکه مرغ و پیاز و فلفل دلمه و هویچ رو تفت بده توی قابلمه بهش زردچوبه و ادویه و فلفل سیاه بزنید و بعد که تفت خوردن و از حالت خامی خارج شد و رنگ مرغ سفید شد روش آب بریزید بزارید بپزه حدود ۴۵ دقیقه .

اگر جو پرک دارید تا مرغ میپزه بخیسونید و بعد از تایم بالا بهش اضافه کنید 

یا ویتونید رشته سوپی اضافه منید 

یا خرده برنج از همین اول کار بریزید که قشنگ بپزه و لعاب بده 

واقعا ممنونم آدم کمک میخواد بیاد اینجا😃

اینجا از همه جا بهتره از هر لحاظ 😬😬

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

یاد داداشم افتادم دانشجو بود زنگ میزد دستور اشپزی میگرفت

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌