2777
2789
عنوان

فردا سزارین دارم میترسم

3323 بازدید | 74 پست

بچه ها من بیشترین ترسم از بی حسیه اینکه بهوشم و می‌دونم دارن باهام چکار میکنن وقتی بهش فکر میکنم هم قلبم میگیره از طرفی هم میگن بیهوشی کامل وقتی بهوش میای یکباره همه ی درد رو متوجه میشی و فشار شکم رو میفهمی نمیدونم چکار کنم 

من قبلاً لاپراسکوپی کردم یکم ترسم از عمل و بخیه رو شکم ریخته اما این کجا و آن کجا 🤦

خب چرا بیهوشی کامل!؟ بی حس کنن دیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن من بیهوش شدم درد داشت ولی سریع مسکن زدن شکمم ک فشار دادن حس کردم و چون اثر بیهوشی هنوز بود گیج بودم زیاد نفهمیدم دردش رو 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

هیچ ترسی نداره. به این فکر کن که بیست دقیقه بعد جیگر گوشت رو برای اولین بار میبینیش🌹🥰🌹🥰 دیدن چهره ناز اون همه ترسات رو میریزه و میشه یه هیجان قشنگ

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

منم 20 روز دیگه وقتمه تازه من دومیم استرس دارم خیلی آسونه ها ولی ترس اتاق عمل ول نمیکنه فقط سوند درد داره و بعدش که میخوای پابشی و راه بری😣

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

من سر دخترم بیهوشم کردن چون بچه کمبود اکسیژن پیدا کرده بود

وای نگم برات از وختی ک میخای بهوش بیای خیلی حس بدو مزخرفیه انگار یه بختک افتاده روت و نه میتونی تکون بخوری نه حرف بزنی فقط درده ک حسش میکنی 

بی حسی خوبه

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂