2777
2789
دعام کنید  من همینجوری حساس هستم بارداریمم خیلی سخته

اهان پس فکروخیال میکنی مخصوصن ک اذیتم شدی

ایشالا نی نی راحت ب دنیا میاد 

صحیح وسالم بعد به اینکه تاپیک زدی ازنگرانی ک چراخابم نمیبره چرامیرم دستشویی بعد ازسرم زدن .کلیییی میخندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه گل گاو زبان داری دم کن بخور خیلی خوبه آرام بخش وخواب آوره فک نمیکنم هم مضرباشه برا بارداری

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
اهان پس فکروخیال میکنی مخصوصن ک اذیتم شدی ایشالا نی نی راحت ب دنیا میاد  صحیح وسالم بعد به ای ...

ممنون عزیزم که دلم گرمم میکنی ❤❤

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
اهان پس فکروخیال میکنی مخصوصن ک اذیتم شدی ایشالا نی نی راحت ب دنیا میاد  صحیح وسالم بعد به ای ...

الان شیر گرم کردم بخورم خدا کنه جواب بده 

قربونت کلی التماس دعا شمانی نی داری میگن خدا صداتونوبیشترمیشنوه😊😊

حتما عزیزم چشم

این مهربونیاتون ب خودتونم برمیگرده 

منم دعاگوهستم

از نخوابیدن اره میترسم بچه طوریش بشه هر کاری میکنم نمیتونم 

مدیتیشن کن. یجا بشین چهارزانو دستاتو بذار رو زانوهات. بیحرکت. به هیچی فکر نکن... تنفس شکمی داشته باش. موقع دم شکم میاد حلو، بازدم میاد عقب.

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
کمک کنید دکتر آرامبخش برام تجویز نکرد  حالم خوب نیس

تو اینجور مواقع ی کاغذ میارم هرچی نگرانم کرده فکرمو مشغول کرده مینویسم چیزایی ک مربوط ب کینه میشه میسپرموشون بخدا باقی مشکلاتم یا ب مامانم میگم یا همسرم بخودم تلقین میکنم فکرم خالی شده 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من بیدارم . .و اَ اونجایی که نی نی خیلی دوست .واسه سلامتی نی نی کوچولوت ۲۰۰ صلوات میفرستم گلم .براش چهار قل و آیت الکرسی هم میخونم تو هم بخون خوبه بعد چهار قل ۱۴ تا صلوات بفرست واسه رفع بلا خوبه اول آیت الکرسی بخون بعدش چهار قل و ۱۴ صلوات  

من بیدارم . .و اَ اونجایی که نی نی خیلی دوست .واسه سلامتی نی نی کوچولوت ۲۰۰ صلوات میفرستم گلم .براش ...

سلام‌‌ عزیزم من همچنان بیدارم 

تا میام‌بخوابم تپش‌قلب میگیرم کم هست شدید نیست

ولی باز خوابم نبرده