بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگه گل گاو زبان داری دم کن بخور خیلی خوبه آرام بخش وخواب آوره فک نمیکنم هم مضرباشه برا بارداری
مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست
کمک کنید دکتر آرامبخش برام تجویز نکرد حالم خوب نیس
تو اینجور مواقع ی کاغذ میارم هرچی نگرانم کرده فکرمو مشغول کرده مینویسم چیزایی ک مربوط ب کینه میشه میسپرموشون بخدا باقی مشکلاتم یا ب مامانم میگم یا همسرم بخودم تلقین میکنم فکرم خالی شده
مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من بیدارم . .و اَ اونجایی که نی نی خیلی دوست .واسه سلامتی نی نی کوچولوت ۲۰۰ صلوات میفرستم گلم .براش چهار قل و آیت الکرسی هم میخونم تو هم بخون خوبه بعد چهار قل ۱۴ تا صلوات بفرست واسه رفع بلا خوبه اول آیت الکرسی بخون بعدش چهار قل و ۱۴ صلوات