2777
2789
از نخوابیدن اره میترسم بچه طوریش بشه هر کاری میکنم نمیتونم 

عزیزم مشکل از چیه خواب بد دیدی دعوایی چیزی شده یا همینجوری دلت شور میزنه؟

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی رو از خودت دور کن.چشماتو ببند و اصلا باز نکن.خود چشمات کم کم گرم میشه.منم دیشب سه و نیم خوابیدم ...

بخدا همین کارو کردم دو ساعت تمام چشمام بسته بود

تکرر ادرار گرفتم نمیدونم چم شده 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
عزیزم مشکل از چیه خواب بد دیدی دعوایی چیزی شده یا همینجوری دلت شور میزنه؟

نه‌اصلا از دیروز تاحالا خود بخود بیقرار شدم 

سرجام بند نیستم 

توروخدا دعام‌‌ کنید 

بخدا همین کارو کردم دو ساعت تمام چشمام بسته بود تکرر ادرار گرفتم نمیدونم چم شده 

نترس بابا.هر چی بی خیالتر بچت سالمتر.خواب تو ربطی ب نینی نداره که.بعدشم چون سرم زدی تکرر گرفتی

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
یاالله یامحمد یاعلی یافاطمه یاصاحب زمان ادرکنی ولاتهلکنی🤲

توروخدا دعام کنید از‌ته دل 

همینحوریشم بارداریم سخت بود 

قشنگ معلومه استرس داریا

خب همین باعث میشه هی خابت نبره بازچون خابت نمیبره استرست زیادترمیشه

اصلن نخابیدن عب نداره تکررادرارم برا استرس و سرمی ک زدی هستش

سوره یاسینو به صورت ترتیل ازیه قاری خوب بزار وصداشو آروم آروم کن چشاتو ببند واصلا به چیزی فک نکن بهت قول میدم حالت خوب میشه منم یه آیت الکرسی همین الان برات میخونم

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
وااای الکی استرسی نشو  بچه بانخابیدن کاریش نمیشه ک هی استرسی میشی دوباره خابت نمیبره با 2روز ...

دعام کنید 

من همینجوری حساس هستم بارداریمم خیلی سخته