2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کاربر گوگولی مگولیتونم خیلی عالی گفت...همون چیزایی که کاربر دنیا غمگین گفت بهم گفتشون...

حس کردم دوتاشون یکین

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

اره حس ششم واقعیت داره منتها خیلیا به مسخره میگیرن و میگن حس ششم داریم یا یه حس ششمی بیاد بگه فلان..... 

ما 7 تا چاکرا توی بدن هامون دارین چاکرا 6 و 7 به حس ششم مربوط میشه که بعضی افراد ارثی چاکرای باز دارن و درست حس میکنن

بهشون الهام میشه 

كجاس؟ 

رفت..تو یه تایپیک بود الان

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اگه راست نیس پس چرا اینقدر پر طرفدار برام سواله

والا نمیدونم .

منم خودم سوال میپرسم ازشون اما همینجوری....

برا خودمم پیش اومده به چیزی فک کنم اونجوری بشه..ولی خب یه خس عه فقط

.
اره حس ششم واقعیت داره منتها خیلیا به مسخره میگیرن و میگن حس ششم داریم یا یه حس ششمی بیاد بگه فلان.. ...

پس اینکه میگن اینده رو فقط خدا میدونه چیه؟