2789
پس اینکه میگن اینده رو فقط خدا میدونه چیه؟ 

من کلا با معنویات کار ندارم

حس ششم هم فقط یک احتماله 

مثلا میگن تا 5 سال دیگه ازدواج میکنی خب تا 5 سال دیگه شاید شرایط ازدواج برات پیش بیاد طرف واقعا ویژگی های گفته شده رو داشته باشه اما خب تو میگی ازدواج نمیکنم کسی که زورت نکرده 

حس ششم قطع نیست احتمال 90 درصده

البته طبق تحقیقات من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما میتونی بگی اونم منو دوست داره یا نه؟

نه عزیزم دلم

اما شماهم این سوال رو از هر کسی نپرس چون به هر کسی یه چیزی الهام میشه 

مثلا احساس یکی میگه اره خب شاید طرف به عنوان خواهرش دوستت داره 

یا یکی میگه نه شاید طرف تورو دوست داره اما بازم به عنوان یک خواهر

اینجور سوالات واقعا خیلی مبهم اند 

من کلا با معنویات کار ندارم حس ششم هم فقط یک احتماله  مثلا میگن تا 5 سال دیگه ازدواج میکنی خب ...

من هرچیزی که برام سوال باشه درموردش تحقیق میکنم..

میگن هیشکی از یه دقیقه اینده ی خودش خبر نداره که مردست یا زنده...یا اینکه اینده بشر طبق رفتار و کردار خودش رقم میخوره و هیچی قطعی نیست..

یا اینکه خدا فقط اینده ی انسان ها رو میدونه....پس قضیه ی حس ششم و پیشگویی و فال و موکل و فلان چیه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
من کلا با معنویات کار ندارم حس ششم هم فقط یک احتماله  مثلا میگن تا 5 سال دیگه ازدواج میکنی خب ...

یه ساله من با خس ششما آشنا سدم تو این سایت تا حالا یه نفرشوتم درست نگفتن چیزی رو از اینده...فالای زیادی هم گرفتم که شاید ده درصد درست گفتن اینده رو اونم اینده ی خیلی نزدیک نه آینده ی دور...

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
من هرچیزی که برام سوال باشه درموردش تحقیق میکنم.. میگن هیشکی از یه دقیقه اینده ی خودش خبر نداره که ...

صد در صد حرفاتون درسته میگم فقط یک احتمال نزدیک به هدفه 

در اصل حس ششم فقط برای حال استفاده میشه مثلا وقتی یه اتفاق بد برای فرزند میوفته مادرش حس میکنه حتی از راه دور یا همه مون تاحالا شده که بگیم دلشوره داریم انگار یه اتفاقی افتاده یا میخواد بیوفته 

همه اینا میشن حس ششم که کائنات دارن بهت خبر میدن اتفاقی که افتاده یا قراره بیوفته

آینده بینی کلا بحثش جداس و به چاکرا ششم ینی چشم سوم مربوطه 

چشم سوم هم میتونه آینده رو ببینه و از همه چیز خبر داره و ذهن خوانی میکنه و با اجنه در ارتباط اند

و من جدیدا روی زمان دارم تحقیق میکنم 

زمان واقعا چیز عجیبیه مثل قضیه ماشین زمان که به قول شما هیچکس از ایندش خبر نداره اما چطور ماشین زمان مارو به آینده میبره 

یا شما دقت کردی وقتی میخوابی و بیدار میشی انگار اصلا زمانی نگذشته اما کسی که بیدار بوده متوجه گذر زمان شده

یا همون جریان فریز کردن ادما که زمان اونارو موقع فریزی بزرگ نمیکنه کلا روشون اثر نداره اما از وقتی که از فریز در میان شرو به رشد میکنن

واقعا زمان از نظر من چیزیه که وجود نداره یا به عبارتی 10 روز آینده ماهم رقم خورده و هر اتفاقی بوده افتاده و این جریان سرنوشتو خودم می‌سازم چجوریه واقعا 

صد در صد حرفاتون درسته میگم فقط یک احتمال نزدیک به هدفه  در اصل حس ششم فقط برای حال استفاده می ...

درسته...

من فک.میکنم یه جیزایی تو زندگی و اینده ی ادم ثابته انکار و قراره حتمی اتفاق بیفته...و یه جیزاییم متغیره و به ادم خودش بستگی داره....

یه ساله من با خس ششما آشنا سدم تو این سایت تا حالا یه نفرشوتم درست نگفتن چیزی رو از اینده...فالای زی ...

خب شما چرا به حرفاشون اعتماد میکنی 

از کجا مطمئنی که درست گفته باشن اینا آدمای عادی اند حوصله شون سر رفته یه چیزی میگن

من همون اوایل که اومدم نی نی سایت با یک خانمی آشنا شدم حس ششم داشت و تمامی ویژگی هامم درست گفت 

با اینکه همهههههه چیزو درست گفت بازم من به آینده بینی که برام کرد اعتماد نکردم 

خودمم اتفاقا نیم ساعت پیش برای چهره یه خانومی نظرم رو گفتم و نزدیک 5 تا ویژگی از روی چهرش گفتم همه رو گفت درسته از کجا فهمیدی 

اما هرچقدر درباره ایندش پرسید گفتم من نمیدونم 

چون اگه 1 درصدم اشتباه بگم باعث گناه شدم 

حالا خوبه من سنی ندارم 😂

خب شما چرا به حرفاشون اعتماد میکنی  از کجا مطمئنی که درست گفته باشن اینا آدمای عادی اند حوصله ...

منم زیاد اعتماد نمیکنم چون همه جی تغییر میکنه...

حالا اون اینده که بهتون گفته بودن درست درومد؟

اره دقیقا 

تازه الان کاربر گوگولی مگولی اعتراف کرد که کاربر دنیا غمگین خودشه....دیدین گفتم حس میکنم یکی استن اینا؟😊😊

آینده 5 سال بعدم رو گفت انشالله 5 سال دیگه میام خبر میدم 😂

انشاالله بهترینا برات رخ بده

کاربر گوگولی مگولی هم حس ششم هستن نه؟ 

اره ..دنیا غمگین سابقه که اکثرا درست جواب میداد