چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ان شاالله که بارداری عزیزم، ولی همین استرس خودش سم هست، واسه بارداری باید راحت باشی، اقدام کنی بعدشم توکل کنی به خدا، اینطوری که هر ماه به خودت فشار بیاری یا نه، بدتر باعث ناباروری میشه
عقب انداختن تو اقدام نشونه خوبه منم دوماه عقب انداختم چند روز . ماه سوم عقب انداختنی بیبی نزدم مهم نبود برام پنج روز صبر مردم بیبی زدم انشالاه قسمت همه اقدامیا
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اقدام کردم ،یه هفته پیش دل درد خفیف احساس خواب آلودگی و نفس تنگی داشتم ضربان قلبم و دمای بدنمم زیاد شده بود رفتم آزمایش دادم گفت منفیه ولی بازم این علائم رو داشتم ده روز بعد دوباره آزمایش رو انجام دادم مثبت شد
اگ پریودت منظمه همیشه و این ماه داروی خاصی مصرف نکردی آره امکانش هست
خودم پریوذم منظمه باید ۷ خرداد پریود میشدم نشدم
۸ خرداد تست زدم مثبت بود
ان شاالله واسه شما هم مثبت باشه
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍