2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم اوضاعم مثل شماست امروز موعدم بود ولی تا الان نشدم.. یعنی ممکنه حامله باشم؟شما بی بی نزدی؟& ...

ن اخه نتونستم بخرم گفتم ب شوهرمم نگم یهو امیدوار بشه بعد نا امیدبشه عاشق بچه هس

ن اخه نتونستم بخرم گفتم ب شوهرمم نگم یهو امیدوار بشه بعد نا امیدبشه عاشق بچه هس

دقیقا شوهر منم خیلی امیدواره بهش میگم امید نداشته باش تا فردا میشم شایدم از استرس عقب بیفته چند روز.. البته من 2روز قبل موعدم بی بی زدم منفی بود امیدمو از دست دادم

امروز بزن مشخص میشه اگر منفی بود و پریود نشدی ۷ روز دیگه دوباره بیبی بزن اگر منفی بود برو دکتر

وای،ایقد استرس،دارم علائم خاصی،هم ندارم چن روز،قبل هم شکمم درد گرف یه روزم کمرم فقط یه شب احساس،حالت تهوع کردم احساس،کردم بخاطز شامی هس که خوردم الان تست بدم به فرض مشخص،میشع،

وای،ایقد استرس،دارم علائم خاصی،هم ندارم چن روز،قبل هم شکمم درد گرف یه روزم کمرم فقط یه شب احساس،حالت ...

اره بزن انشالله هاله میوفته

خبرشو بده

منم ماه ۴ اقدام هستم و دیشب اقدام داشتم

خداکنه همه منتظرا زودی باردار بشن

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
دقیقا شوهر منم خیلی امیدواره بهش میگم امید نداشته باش تا فردا میشم شایدم از استرس عقب بیفته چند روز. ...

منم شدیدا استرس دارم نمی دونم میگم تا چهارشنبه پنج شنبه صبر کنم اگه نشدم تست بدم چن وقته ازدواج کردین 

منم شدیدا استرس دارم نمی دونم میگم تا چهارشنبه پنج شنبه صبر کنم اگه نشدم تست بدم چن وقته ازدواج کردی ...

من یکسال و نیمه اقدامم تقریبا... من خب تنبلی داشتم حامله نمیشدم دوماهی هس اوکی اوکی شدم

اره بزن انشالله هاله میوفته خبرشو بده منم ماه ۴ اقدام هستم و دیشب اقدام داشتم خداکنه همه منتظرا ز ...

🤕می ترسم خوشحال شم چیزی نباشه فعلا هم گفتم یه کم دیه منتظر بمونم ببیتم چی میشه شاید هم این استرس زیاد باشع