یلیدیز مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 298 عنوان بارداری 346 بازدید | 54 پست سلام دوستان من ماه قبل ۶ پریود شدم و اینکه ۴ ماهه تو اقدامم امروز باید پریود میشدم ک نشدم امکان داره حامله باشم یا اینکه چقد باید صبر کنم بعد تست بدم 1400/04/06 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ykiiii عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 968 امروز بزن مشخص میشهاگر منفی بود و پریود نشدی ۷ روز دیگه دوباره بیبی بزناگر منفی بود برو دکتر خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
نخل_شامادورا عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 3707 عزیزم منم اوضاعم مثل شماست امروز موعدم بود ولی تا الان نشدم.. یعنی ممکنه حامله باشم؟شما بی بی نزدی؟
nrgs18q عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 2690 تواقدام عقب انداختن طبیعیه،من تاده روزم عقب انداختم کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
یلیدیز مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 298 عزیزم منم اوضاعم مثل شماست امروز موعدم بود ولی تا الان نشدم.. یعنی ممکنه حامله باشم؟شما بی بی نزدی؟& ... ن اخه نتونستم بخرم گفتم ب شوهرمم نگم یهو امیدوار بشه بعد نا امیدبشه عاشق بچه هس
یلیدیز مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 298 تواقدام عقب انداختن طبیعیه،من تاده روزم عقب انداختم من تا حالا اینجور نشده اردیبهشت ۱۰ پریود شدم خرداد ۶ تیر ک فعلا خبری نیس من تا حالا نشده عقب بندازم
نخل_شامادورا عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 3707 ن اخه نتونستم بخرم گفتم ب شوهرمم نگم یهو امیدوار بشه بعد نا امیدبشه عاشق بچه هس دقیقا شوهر منم خیلی امیدواره بهش میگم امید نداشته باش تا فردا میشم شایدم از استرس عقب بیفته چند روز.. البته من 2روز قبل موعدم بی بی زدم منفی بود امیدمو از دست دادم
یلیدیز مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 298 امروز بزن مشخص میشه اگر منفی بود و پریود نشدی ۷ روز دیگه دوباره بیبی بزن اگر منفی بود برو دکتر وای،ایقد استرس،دارم علائم خاصی،هم ندارم چن روز،قبل هم شکمم درد گرف یه روزم کمرم فقط یه شب احساس،حالت تهوع کردم احساس،کردم بخاطز شامی هس که خوردم الان تست بدم به فرض مشخص،میشع،
ykiiii عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 968 وای،ایقد استرس،دارم علائم خاصی،هم ندارم چن روز،قبل هم شکمم درد گرف یه روزم کمرم فقط یه شب احساس،حالت ... اره بزن انشالله هاله میوفتهخبرشو بدهمنم ماه ۴ اقدام هستم و دیشب اقدام داشتمخداکنه همه منتظرا زودی باردار بشن خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
یلیدیز مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 298 دقیقا شوهر منم خیلی امیدواره بهش میگم امید نداشته باش تا فردا میشم شایدم از استرس عقب بیفته چند روز. ... منم شدیدا استرس دارم نمی دونم میگم تا چهارشنبه پنج شنبه صبر کنم اگه نشدم تست بدم چن وقته ازدواج کردین
نخل_شامادورا عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 3707 منم شدیدا استرس دارم نمی دونم میگم تا چهارشنبه پنج شنبه صبر کنم اگه نشدم تست بدم چن وقته ازدواج کردی ... من یکسال و نیمه اقدامم تقریبا... من خب تنبلی داشتم حامله نمیشدم دوماهی هس اوکی اوکی شدم
یلیدیز مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 298 اره بزن انشالله هاله میوفته خبرشو بده منم ماه ۴ اقدام هستم و دیشب اقدام داشتم خداکنه همه منتظرا ز ... 🤕می ترسم خوشحال شم چیزی نباشه فعلا هم گفتم یه کم دیه منتظر بمونم ببیتم چی میشه شاید هم این استرس زیاد باشع
نخل_شامادورا عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 3707 اره عزیزم پس اشتباه حساب کردی فکر کنم.. باید 3روز پیش پریود میشدی