2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 47 پست

و کلا خیلی خوب باشه اخلاقش 

مثلا اگه پدربزرگش بیمار باشه و تو بیمارستان بستری باشه و این پسره همراه اون پدربزرگش باشه 

پدربزرگش کلی نوه و پسر و دختر داره اما این میره همراهش میشه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز رل خوبه زید خیلی رو مخه😃

زید چیه😐

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
اینجوری که تو عاشقانه تعریف میکنی لباس عروستم گرفتی مادر

نه عزیزم 

نگرفتم شماره رو 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

اصلا کسی رل نداشته باشه بهتره 

شاید دختر قصدش جدی باشه ولی اون واسه سرگرمی 

اخرشم دلش بزنه بره ، این وسط دختر اگه وابسته بشه دلش میشکنه

حالا پسر چه پولدار باشه چه فقیر ، اونی که بخوادت میاد خواستگاریت 😊

😂😂😂😂😂من قبلنا یادمه ک پسرا ب دوست دختراشون میگفت زید

😐😂این دیگه خیلی ضایعه س خدایی

رل و کراش یکم باکلاستره

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤