سلام اگه یه پسر پولدار و خوش اخلاق باشه و خیلی دیگران تعریفش بکنن و به شما شماره بده می گیرین؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
و کلا خیلی خوب باشه اخلاقش مثلا اگه پدربزرگش بیمار باشه و تو بیمارستان بستری باشه و این پسره ...
این چه تاپیکایی هست میزنین ببخشیدا انگاری ازاین پای منبری ها هستید مثلن .خب بگیر به کسی چه
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
دلم میخواد بمیرم 😔😔😔 همش این سوال تو ذهنم تکرار میشه یعنی اون دلش تنگ نمیشه یعنی اونحرفا ...
چرا گلم چته
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
دلم برای همسرم تنگ میشه ولی اون منو اصلا دوس نداره من خونه مادرمم
عزیزم براکسی که دوستت نداره تلاش نکن مخصوصا مرد .مغرور باش خودتو برا کسی له نکن هرگز تا یروزی عشق دوطرفه تجربه کنی .کسی از دوری کسی تاحالا نمرده
اسی تو پونزده سالته زشته فعلن ..فکر درست باش بزار حداقل هجده .ازاین سن درگیر این چیزانباش
اسی تو پونزده سالته زشته فعلن ..فکر درست باش بزار حداقل هجده .ازاین سن درگیر این چیزانباش
تو از کجا می دونی ۱۵ سالمه 😂😂
اخه امروز دیدم دختر ۹ ساله دوست پسر داره