2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 47 پست
کتاب زیاد بخون آرامش خاصی دارہ

دلم میخواد بمیرم 

😔😔😔

همش این سوال تو ذهنم تکرار میشه یعنی اون دلش تنگ نمیشه یعنی اونحرفا دروغ بود همش گریه زاری کارمه ، ذهنم آشفتس ، روانکاو رفتم ، روانپزشک رفتم ، کتاب خاصی مد نظرته؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و کلا خیلی خوب باشه اخلاقش  مثلا اگه پدربزرگش بیمار باشه و تو بیمارستان بستری باشه و این پسره ...

این چه تاپیکایی هست میزنین ببخشیدا انگاری ازاین پای منبری ها هستید مثلن .خب بگیر به کسی چه  

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

وقتی دیدم عاشقش شدم 

خیلی پسر خوبی بود 

به بابام کمک می کرد و ...

ولی من کلا یا پسرا دوست نمیشم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
دلم میخواد بمیرم  😔😔😔 همش این سوال تو ذهنم تکرار میشه یعنی اون دلش تنگ نمیشه یعنی اونحرفا ...

چرا گلم چته

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
قیافه ـ تیپ هم باشه اره 😂

تیپ اره 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
دلم برای همسرم تنگ میشه ولی اون منو اصلا دوس نداره من خونه مادرمم

عزیزم براکسی که دوستت نداره تلاش نکن مخصوصا مرد .مغرور باش خودتو برا کسی له نکن هرگز تا یروزی عشق دوطرفه تجربه کنی .کسی از دوری کسی تاحالا نمرده 

اسی تو پونزده سالته زشته فعلن ..فکر درست باش بزار حداقل هجده .ازاین سن درگیر این چیزانباش

اسی تو پونزده سالته زشته فعلن ..فکر درست باش بزار حداقل هجده .ازاین سن درگیر این چیزانباش

تو از کجا می دونی ۱۵ سالمه 😂😂

اخه امروز دیدم دختر ۹ ساله دوست پسر داره