2777
2789
عنوان

خانما توروخدا یه لحظه بیاید

69 بازدید | 7 پست

سلام خانما شبتون بخیر 

امیدوارم حال دل همگی خوب باشه 

عزیزای دل من الان 9 ماه اقدام به بارداری کردم ولی هنوز باردار نشدم 

من هر ماه یه هفته قبل شروع پریودی لکه بینی دارم اما درد اصلا فقط فقط سینه هام حساس میشدن تا روزی که پریودم شروع بشه و دل درد و کمر دردشروع میشد 

ولی این ماه من از 13 روز جلوتر از شروع پریودیم دل پیچه دارم جوری که مدام میگیره و ول میکنه 

حتی یه بارم لکه بینی خیلی خفیف داشتم و دیگه  اصلا نداشتم 

وحالا که 2 روز دیگه موعد پریودم هست دل درد  

درد قفسه سینه و کمر درد و خیلی ببخشید وسط رون های پام درد میکنه و همچنین مچ پاهام 

منی که این ماه با تمام ماه های زندگیم فرق دارم

امکانش هست باردار باشم کسی این علائم رو داشته خدا شاهده این 2 روز تا موعد برام مثل دو سال داره میگذره 

اینم اضافه کنم من همیشه پریودم 28 روزه و دقیق 

لطفا جوابموخواهرانه بدید خدا خیرتون بده 

شرمنده زیاد ‌شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که بارداری گلم  ولی خودتو امید وار نکن که اگه پریود شدی حالت خراب نشه

9 ماه که هر بار پریود میشم میشینم یه ساعت کلی گریه میکنم بعدش دوباره آروم میشم و میگم من بازم تلاش می‌کنم تا خدا بهم یه بچه صالح و سالم بده 

9 ماه که هر بار پریود میشم میشینم یه ساعت کلی گریه میکنم بعدش دوباره آروم میشم و میگم من بازم تلاش م ...

ای جانم. 

منم 5 ماهه اقدامم😊دیشب دوتا امپول پروژسترون دکتر داد بهم

چقدر کولی بازی دراوردم تا زدم آمپولارو  

ای جانم.  منم 5 ماهه اقدامم😊دیشب دوتا امپول پروژسترون دکتر داد بهم چقدر کولی بازی دراوردم تا ...

آخی عزیزم انشاءاللّه زود زود جواب میگیری 

منم کلی زدم نگران نباش ❤️