2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم توی 9هفته بچم سقط شد ولی به لطف خدا دوباره باردار شدم و منتظر به دنیا اومدنشم. 

حتما حکمتی بوده عزیزم. دلسرد نباش توکلت به خدا باشه. خودتو از لحاظ روحی و جسمی آماده کن انشاالله دوباره باردار میشی

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘

انشالله  همه با بزرگی خدا بچه داشته باشید و یک نکته 

هیچ وقت به این فکر نکنید بچه بیارید و دیگه زندگی راحت هست خیر بزرگ ترین مرحله درست تربیت کردن یک فرزند هست 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

منم ماه پیش شش هفته سقط داشتم، تازه روحیه ام بهتر شده، بعد سه سال خدا بهم داده بود... 

ان شاء الله نی نی سالم زودی میاد تو دلت

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
خیلی سخته .انقد دلم بچه میخواد که نگو 

من با هزارمکافات باردار شده بودم سره یه قضیه‌ای کیسه ابم پاره شد خودشم وقتی آمد یه نوزاد کامل فقط تو سایز خیلی کوچک پسر بود الآنم افسردگی دارم شدید

منم توی 9هفته بچم سقط شد ولی به لطف خدا دوباره باردار شدم و منتظر به دنیا اومدنشم.  حتما حکمتی ...

مبارکه مامانی😍چقدر بعد باردار شدی؟ 

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹