2777
2789

منم تو ده هفته سقط داشتم حدود 5 ماه پیش ولی شکر خدا دوباره باردارم نگران نباش عزیزم میدونم الان حالت خوب نیس برا من که همه چی تیره شده بود انگار دیگه هیچ هدفی نداشتم انقد که حالم بد بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقای شوهر خیانت کردن منم فهمیدم از حرص کیسه ابم پاره شد الان خیلی سعی می‌کنه جبران کنه بهترین دکترها ...

واااای خدا صبرت بده. ولی لطفا بعد از خیانت دوباره اعتماد نکنید💔😔

..مبارزه با تاپیک های بیشعوری و حس ششم و فا.ل و جادوگری و غیراخلاقی و هرگونه اهانت...
فدات. انشاالله خدا قسمت خودت کنه. دقیق بعد 3تا پریودی. یعنی دکترم گفت انقد صبر کنم

من چون هفته هام کمتر بود دکتر گفت بعد یه پریود اقدام کن، اما من الانم جلوگیری نکردم

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
دارو مصرف کردی

برای اینکه سقط بشه ؟ نه خونریزی کردم و خودش سقط شد , یا بعد سقط منظورتونه ؟ بعد سقطم آسپرین دکترم گفت باید مصرف کنم و اسید فولیک و چون پلی کیستیک بودم گلوکوفاژ و دوفاستون هم مصرف کردم

امروز موعدم بوده، هنوز که خبری نیست

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹