2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

44 بازدید | 3 پست

من دختر خالم اینم بگم که شوهرشو چند جا معرفی کردم بد حساب بود اومد به من گفت میخام یه وام بگیرم سوری هم هست ۵۰ تومن اصلا هم نیازی به کسر از حقوق و اینا نیست فقط بیا ضامن شو اونم ضامن الکی من امروز رفتم باهاش بانک حساب باز کردم بعد پشیمون شدم که فردا برم امضا کنم اینم بگم که من اصلا کار دولتی ندارم که بتونم ضامن بشم فقط گفت باید امضا کنی بهش گفتم نمیتونم حالا ناراحت شده میگه چه حماقتی کردم به تو گفتم اول مشورتتو میکردی بعد میومدی

وا مگه طلبکاره بگو دیگه از این حماقتا نکن 

نه عزیزم. خودت هم اگر بخوای بیای من دیگه نمیخوام. این که چیزی نبود. شما هم قبل از اینکه تصمیم به کاری بگیری مشورتاتو انجام بده و من هم خندم از خودم میگیره که چرا چنین حماقتی کردم و به تو گفتم. اینو برام فرستاده تو مسیج مردم چقدر رو دارن شما بودین میشدین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم. خودت هم اگر بخوای بیای من دیگه نمیخوام. این که چیزی نبود. شما هم قبل از اینکه تصمیم به کار ...

بگو دقیقا قبل اینکه بیام امضا کنم مشورتامو کردم و متوجه شدم ضامن هرکسی نمیشه شد مخصوصا اگر طرف نمک نشناس باشه باز خداروشکر زود فهمیدم، شما هم از این حماقتت درس بگیر دیگه از این حماقتا نکن 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)