2777
2789

دوستان من یه کار پیدا کردم از طریق دیوار...کار بسته بندی در منزل هست...

بسته بندی زعفرون یا لوازم ارایشو 

میگن ک اطلاعاتمونو میفرستیم برای ادمینشون +۵۲ تومن هزینه ثبت نام

بعد از چن روزم اون زعفرونارو یا حالا لوازم ارایشو میارن ما بسته بندی میکنیم ۲۴ ساعت بعد یکی میاد تحویلشون میگیریم حق الزحمه اون روز ک حدودا ۴۰۰ تومن میشه رو میده

تاحالا کسی ازین کارا انجام داده یا اطرافیانش ازین کارا انجام دادن؟

پولش خوبه؟

راضی بودن؟اگ میدونبن بگی لطفا🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

نه عزیزم اطلاعاتی ندارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، ببخشید اگه میشه یه لحظه بیایید تاپیک قبلیم نیاز دارم ، اگه از چیزی خوشتون اومد سفارش بدید

ممنون 

باور کنید خیلی ارزون تر از جاهای دیگه میدم 

سفارش هم قبول میکنم بیایید یه لحظه.... 

بهم درخواست دوستی بدید و سفارش بدید براتون پست میکنم🙏🙏

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

نه نه نه نکنیا 

کلاهبرداریه

پول و میریزی 

بسته اموزشی میفرستن برات که یادت دادیم چجوری خودت رعفرون بسته بندی کنی

تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
اون ۵۲ تومن برای چی هست؟ آموزش؟

نه میگن هزینه ثبت نام

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

چند جا دیدم نخود لوبیا خرما  میاوردن برا بسته بندی دم در خونه ها بعد تحویل پول و میدادن دستمزد کیلویی بود 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
عشقم الان کارمندای شرکت نفت روزی 400 میگیرن. ساده نباش

واسه منم غیر عادی بود

چند جا دیدم نخود لوبیا خرما  میاوردن برا بسته بندی دم در خونه ها بعد تحویل پول و میدادن دستمزد ...

جدی؟

دیگ اطلاعی ندازی؟